Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biraz Daha Turkiye ve Avrupa Basketbolu...


Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, Basketbolumuz şu an en parlak donemlerini yaşıyor diyebiliriz... Öyleki Efes Pilsen su an Grup 1. si ve önemli galibiyetlere imza attı... (Ulker de daha iyi olacak cunku kadro zengin.)
Artık Basketbola daha çok eğilmemiz lazım. En son Avrupa ligi maçlarında Hem Efes'in Hem Ulker'in Abdi İpekçideki Karşılaşmalarında çok çok az seyirciyle oynadık. Sizi Biraz daha maçlara gitmeye çağırıyorum. Ayrıca her ne kadar bilmesek de Avrupa Ligi oyuncuları, takımları da NBA takımları gibi ulkelerinde ilgi goruyorlar.. Şu an Final Four a en buyuk aday olan Efes Pilsen'in maçlarına bu kadar ilgisizlik gerçekten hem oyuncuların motivasyonunu etkiliyor, hem de bizim gibi basketbolseverleri uzuyor.. bu arada www.euroleague.net den de maçları takip edebilirsiniz (adamlar super sistem kurmuşlar, canlı maç takibi sağlıyor.)[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 15 January 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
ben de bu sene efes'in lig maçlarına da özellikle önemli olanlara ve avrupa olanlara çok daha fazla gitrmeyi planlıyorum..hatta paticik ekibi kurup katılabiliriz maçlara..çalışmalar başlasın ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu abdi ipekçi çok uzak olmasa gidicemde trafikte olursa bide 1.5-2 saati bulur o yol. yani 1 saatlik maç izlemek için 4 saat yol çekmek istemiyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

holy haklı yyani.ama bıraz erken çıkılırsa ve bıraz hızlı gıdılırse 1 saaten az daha azı bulur.Bizde ultrapati grubu kuralım :P[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok sandığınız kadar kötü değil ulaşım aslında..tramvay bağlkantılı bi hareket planı rahat olabilir..bunlar sonradan halledilebilecek şeyler önemli olan istek kararlılık hede hödö ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...