Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şikayet et madem rahatsız oluyorsun. rhatsız olman için sebep yok gerçi ordaki piç lafından. senin olayında üstündeki salak yoruma küfür ettin sen. adamın amacı zaten troll. gitti şikayet etti, banlendin doğal olarak. verdiğin örnekte küfürü eden büyük ihtimalle küfür edenin arkadaşı zaten. ha bu demek değil ki git arkadaş bul getir karşılıklı saydırın birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yasak, cezası belli. yaparsan görülürse ceza alırsın. sonra gelip burada ağlamanın faydası yok. ayrıca paticik demokratik bir yer değil, bunu da sık sık belirtiyor adminler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kim kime ban koymuş, hangi bölümde koymuş bilmiyorum gerçi. ben koymuş olsam hatırlardım sanırım. yalnız şöle bişi var, kısaltma küfürler yasak. basit bişi.. kısaltma da olsa küfürler yasak. örneklerden biri 3sene önce, öteki guild'in adı.. çok manalı değil hani. yine de gözden kaçmışlar olabilir. görülürse editlenir, kullanan uyarılır/banlanır vs. konu dışında durum böledir. kilitledim. ha bi de şikayetiniz kime yahu. admin'e mi moderatör'e mi o da belli değil. edit: oynat uğurcum.. taaamdır. bu sıkıntıda olan arkadaş gommelskaya değil, başkası imiş. konuyu da gördüm. sadece küfür değil, başka şeyler de varmış zaten. kararı veren ben değilim ama karar doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 paticikten demokrasi umacağınıza adminlere iki dürüm ısmarlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar