reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi yapacagi alet su http://ecx.images-amazon.com/images/I/41eoOWWkWTL._SL500_AA300_.jpg bunun en hafifinde baslicak bolece dizlere yuk binmicek vucut kendi agirligi ile kaldiracak. bence en etkilisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 nasıl bir ayakkabı la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 http://www.365buyonline.com/images/goods/20101024/73241c4a307967e4.jpg kasımdan beri şunu kullanıyorum ben günlük olarak. gayet de memnunum spor için uygun değil pek tabi ehe :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 reebok'ın ayakkabı sonsuz çirkinmiş yalnız ben de diz ağrılarından muzdaribim, hatta gün içinde de oluyor ama 170 verecek kadar sıkıntı yaratmıyor sanırım, biraz fazla geldi. gün içinde değil de sade kardiyoda kullanılacak bir şey bakıcam sömestrda ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Bence gayet normal bir fiyat. Almanya'da son 3 koşu ayakkabılarıma verdiğim fiyat sırayla: 100 euro, 120 euro, 80 euro. Yaklaşık iki yıl falan ömrü var bunların düzenli kullanıldığında. Dizlerinizin sağlığı için ayda 7 lirayı çok görmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben adama "baba bana uzun süre ayakta durduğumda, gün içinde koştuğumda ve uzun uzun yürüdüğümde sorun çıkartmayacak ama görüntüsü de günlük tempoda kot altında kaynayacak bişiler göster" dediğimde nike'ta eleman air pegasus +27 gtx ve rongbuk gtx göstermişti. air pegasus'un fiyatı bundan fazlaydı hani.. bunun siyahının gideri var sanki.. bi ara koşup bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Benim son ayakkabım air pegasus 26 sanırım. Bir eski modeli. Memnunum valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bi de saucony varmış... koşu ayakkabısı. güzel gibiler ProGrid Hurricane 11'i beğendim gibi. gidip bi denemek gerekiyor tabii. ama bunlar şehiriçinde hiçbi şekilde kullanılmazlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar