Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Enflasyon Kırma Önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bi öneri yaptım tabiri caizse ağzıma s.çtınız.

Ö.M.'dan millet hakaret edio.

Hayret ya!

Eleştirinde bu kadar aşırı dozda değil.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
saçma bi önerinin ardından gelip millete hakaret edersen, insanların sana yaptıkları az bile...

ne kadar saygı gösterirsen, o kadar saygı görürsün
Mesaj tarihi:
enflasyonla uretim arasinda en direkt alaka sadece klasik iktisatta var . oyle fabrika ozellestirmeyle enflasyonun dusecegini nerden cikardin . bunun yaninda gavur bu sistemi uyguluyor zaten . almanyada zarar eden devlete ait bir parasut fabrikasini turk un birine 1 mark a satmislar . simdi adam nato nun en buyuk parasut saglayicilarindan birisi olmus . yabancilara bu kadar yabanci olmayindir diyecegim.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Bunun mantığını biraz açabilirmisin, neden yeterli gücün geldiği kaynak kar-zararında etkili oluyor onu anlayamadım.

said:
Laistragon, 30 Ağustos 2004 02:03 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de araştırmalarıma dayanarak söylüyorum 1500'den fazla kullanılamayan fabrika duruyor.Kullanılabilinir.Ama yeterli güç Türkiye tarafından sağlanırsa zarar edilinir.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Türkiye'deki rant çemberinden haberiniz yok heralde? Herşeyi pozitif düşünseniz bile işler kağıt üzerindeki gibi yürümüyor herzaman. Birileri biryerlerden para kazandığı için, basit atılımları bile yapmakta güçlük çekiyoruz on-yıllardır..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
  • Yeni Oluştur...