Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Ya bi öneri yaptım tabiri caizse ağzıma s.çtınız. Ö.M.'dan millet hakaret edio. Hayret ya! Eleştirinde bu kadar aşırı dozda değil.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 saçma bi önerinin ardından gelip millete hakaret edersen, insanların sana yaptıkları az bile... ne kadar saygı gösterirsen, o kadar saygı görürsün
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Fabrikayı satmakla kalmayalım direk vatan topraklarını parselleyip yabancılara satalım. Nasılsa oralara da yatırım!! yapan olur enflasyon düşer.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 30 Ağustos 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 enflasyonla uretim arasinda en direkt alaka sadece klasik iktisatta var . oyle fabrika ozellestirmeyle enflasyonun dusecegini nerden cikardin . bunun yaninda gavur bu sistemi uyguluyor zaten . almanyada zarar eden devlete ait bir parasut fabrikasini turk un birine 1 mark a satmislar . simdi adam nato nun en buyuk parasut saglayicilarindan birisi olmus . yabancilara bu kadar yabanci olmayindir diyecegim.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bunun mantığını biraz açabilirmisin, neden yeterli gücün geldiği kaynak kar-zararında etkili oluyor onu anlayamadım. said: Laistragon, 30 Ağustos 2004 02:03 tarihinde demiş ki: Türkiye'de araştırmalarıma dayanarak söylüyorum 1500'den fazla kullanılamayan fabrika duruyor.Kullanılabilinir.Ama yeterli güç Türkiye tarafından sağlanırsa zarar edilinir. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Evli barklı adam oldun, hala uğraştığın işlere bak. Peh peh peh.[signature][hline]All this pain is an illusion
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Türkiye'deki rant çemberinden haberiniz yok heralde? Herşeyi pozitif düşünseniz bile işler kağıt üzerindeki gibi yürümüyor herzaman. Birileri biryerlerden para kazandığı için, basit atılımları bile yapmakta güçlük çekiyoruz on-yıllardır..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Öne çıkan mesajlar