Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turktelekom ADSL İptal

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Neler istiyorlar iptal için? Telefondan yapılıyor mu yoksa "Gel sana kağıt dolduratlım, paperwork ile yoralım seni!" gibi bi tavır mı var?

Ay sonuna kapatın hacım.. deme gibi bi opsiyonumuz var mı yoksa doğrudan kapatıyorlar mı?

UyduNet'e geçeceğim ondan soruyorum
Sosyal ağlarda paylaş

o konularda 1000duvar gücündeyim.

karşımdaki insanın çalıştığı şirket için çabaladığının ve beni bireysel olarak umursamadığının farkında olduğum için çok soğuk konuşup cevabımın hayır olduğunu ve hiç vaktimin olmadığını söylüyorum..

kart, tel vs tüm konuşmalar 30sn falan sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kapatıyorlar ama acı çektirmeden kapattırmazlar.

ben geçen sene smile adsl kapatacaktım 1 hafta sonra arayın dediler 1 hafta sonra aradım 2 gün önce arasanız kapatırdık zamanı geçmiş dedi. neyse ay sonunda yine aradım gene bir hafta dedi bak şikayet ediyorum ama haaa dedim tak diye kapadılar. biraz ısrarcı olacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi anca geldim eve. Buraya yazayim direkt, mail'ine de cevap olur.

Uydu Net'ten memnunum, sakin saatlerde 1.2 Mb/sn'lik hizlara cikabiliyorum ama yogun saatlerdeki sicis bunda da mevcut. Bir de Uydu Net'te yurt disina cikarken atlanan hop nokta sayisi daha fazla. Yani ping suresi ve verinin gidip geldigi yol biraz daha uzuyor ama bu seni cok etkilemez diye dusunuyorum.

TTNET'i ise hizmet dondurma olayi seklinde hallettim. Uydu Net cekilince sorun cikarsa diye iptal ettirmemistim hemen. Su anda hala Mart sonuna kadar dondurulmus halde. Iptal istedigimde arayacagim tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...