dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Neler istiyorlar iptal için? Telefondan yapılıyor mu yoksa "Gel sana kağıt dolduratlım, paperwork ile yoralım seni!" gibi bi tavır mı var? Ay sonuna kapatın hacım.. deme gibi bi opsiyonumuz var mı yoksa doğrudan kapatıyorlar mı? UyduNet'e geçeceğim ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Gitmen gerekiyor ama uzun bi işlem değil bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Çok uzun değil ayrıca ADSL de kullanacağın ayın parasını peşin ödediğinden o ayın sonuna kadar açık kalması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hattın senin üzerine olması ve gitmen gerekiyor 3 dk 36 sn de kapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 velev ki noter onaylı vekaletim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 vekil yok noter de izine çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kapatsan da kurtulamıyorsunki zart zurt telefondan haraslıyorlar YAAA AMA EREN BEEEY NİYE BIRAKTINIZ BİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 o konularda 1000duvar gücündeyim. karşımdaki insanın çalıştığı şirket için çabaladığının ve beni bireysel olarak umursamadığının farkında olduğum için çok soğuk konuşup cevabımın hayır olduğunu ve hiç vaktimin olmadığını söylüyorum.. kart, tel vs tüm konuşmalar 30sn falan sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 telekom mğdğrlüüne gidip bi dilekçe veriosun hop kapatıyolar. eğer kampanyadaysa ve kampanya süresi biştmemişse son faturaya ek olarqk kampanyada verilen fayda bedelleri peşinen sonraki ay çıkacak olan faturaya yansıtılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Türk Telekom şakayı sever , dilekçeyi verince ben olsam bi video bile çekerim ispatlayan . Bizim telefon kapandı , 2-3 ay fatura çaktılar. Sahtekarlıkta üzerine yok bizim şirketlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kapatıyorlar ama acı çektirmeden kapattırmazlar. ben geçen sene smile adsl kapatacaktım 1 hafta sonra arayın dediler 1 hafta sonra aradım 2 gün önce arasanız kapatırdık zamanı geçmiş dedi. neyse ay sonunda yine aradım gene bir hafta dedi bak şikayet ediyorum ama haaa dedim tak diye kapadılar. biraz ısrarcı olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Abi anca geldim eve. Buraya yazayim direkt, mail'ine de cevap olur. Uydu Net'ten memnunum, sakin saatlerde 1.2 Mb/sn'lik hizlara cikabiliyorum ama yogun saatlerdeki sicis bunda da mevcut. Bir de Uydu Net'te yurt disina cikarken atlanan hop nokta sayisi daha fazla. Yani ping suresi ve verinin gidip geldigi yol biraz daha uzuyor ama bu seni cok etkilemez diye dusunuyorum. TTNET'i ise hizmet dondurma olayi seklinde hallettim. Uydu Net cekilince sorun cikarsa diye iptal ettirmemistim hemen. Su anda hala Mart sonuna kadar dondurulmus halde. Iptal istedigimde arayacagim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Uydunet pingler biraz daha kötü ama ben geçtiğime memnunum. İptal olayı kuyruk yoksa 5 dakikanı almaz. Yalnız hemen kapanmıyor önce sizi arayacaklar falan derlerse inanma, cart diye kapatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 biz daha yeni kapattık. telefon ile kapatıyorsun ama bir hafta içinde gidip kağıt imzalaman gerekiyor yoksa yeniden aktif hale getiriyorlar interneti. bizimkiler de son gidip yetişmiş valla yoksa başımıza iş tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar