Elderon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Öncelikle merhabalar, Diğer Discipline/Holy priest başlığına yazmıyorum çünkü orası tamamiyle PvE için konuşulan bir konu olduğu için buraya yazmanın daha uygun olacağını düşündüm. Arena'da normalde shadow spec oynuyorum fakat 2v2 için alternatif olarak ofansif yönlü bir discipline talend buildi yaptım. Görüşlerinizi bekliyorum; http://www.wowhead.com/talent#bfhcbRcrcorochZh:mkqdormVM Not: Yeni gelecek hotfixden sonra daha efektif çalışabileceğini düşünüyorum :D
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Holyden Desperate Prayer alınmalı kesinlikle. Total health'in %30 u kadar heallıyor, 60k crit ss leri vardı PTR'de.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Agresif oynamak istiyorsan evangelism şart bir kere, hem mana reduct. hem dmg. inc. Sonracıma reflective shield biraz nasıl desem duel talenti bence. Onu almak yerine inner focus, desperate prayer alsan, maç döndürürsün. Ayrıca renewed hope ve strength of soul yeni patchle beraber olmazsa olmaz olacaklar talentlerimizde.
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Görüşleriniz için teşekkür ediyorum ilk önce, size göre nasıl olmalı sizde bir build yapıp paylaşırsanız sevinirim :D
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.wowhead.com/talent#bfMorRsbforocu 2 puan kalıyor, onu da istediğin 2 talente verebilirsin. Ben böyle oynuyorum, oynayacağım.
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 deadwoll said: Agresif oynamak istiyorsan evangelism şart bir kere, hem mana reduct. hem dmg. inc. Sonracıma reflective shield biraz nasıl desem duel talenti bence. Onu almak yerine inner focus, desperate prayer alsan, maç döndürürsün. Ayrıca renewed hope ve strength of soul yeni patchle beraber olmazsa olmaz olacaklar talentlerimizde. Evangelism'e ok ama archangel'ı çok gerekli görmedim şahsen, total mananın %5'i 4-5k arası mana getirir en fazla? Reflective Shield için ise adamın vurduğu dmg'ın %45'ini geri yansıtacağından total dps'ye etkisi olur kanaatindeyim. Desperate prayer ve inner focus için söylediklerine katılıyorum. Renewed hope ve Strength of soul yeni patch ile nasıl olacak? Gözümden kaçmış olabilir, çünkü şu an ki durumuyla pek "heal" cast ettireceklerini sanmıyorum.
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 said: Holy Prayer of Healing base healing reduced by 15%, from 3633 - 3838 to 3087 - 3262. Lightwell now restores [ 1.063% of Spell Power + 9929.445 ] health over 6 sec, down from [ 1.155% of Spell Power + 10792.875 ] Chakra now also affects Flash Heal or Greater Heal. Serenity now also procs from Flash Heal, Greater Heal, or Binding Heal. Chastise now procs from both Smite and Mind Spike. Blessed Resilience now also procs from a critical hit from any attack. Renew now costs 17% of base mana, down from 21% of base mana. Discipline Focused Will now also procs from a critical hit from any attack. Strength of Soul has an additional effect - In addition, when you cast Power Word: Shield on yourself you are immune to Silence, Interrupt and Dispel effects for 2/4 sec. Shadow Shadow Orb Power now increases the damage done by your Shadow Orbs by 21.6%, up from 20%. Each point of Mastery increases damage by an additional 1.5%, up from 1.3%. Mind Sear base damage has been increased 60%, from [ 91 - 98 ] to [ 146 - 158 ] omg :D
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Gördün mü nasıl olcağını :P Bir de archangel'in olayı şu ki, healını arttırıyor. Tamam ofansif olabilirsin sapına kadar ama healersin sonuçta, mananın büyük kısmını heallar tüketecek. Verdiği instant 5-6k mananın yanında o açık olduğu sürece daha çok heal atacaksın ve dolaylı olarak harcadığın mana azalacak.
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Masquerade said: Holyden Desperate Prayer alınmalı kesinlikle. Total health'in %30 u kadar heallıyor, 60k crit ss leri vardı PTR'de. o zaman crit. kaldırılır abi niye spell'i toptan kaldırıyosun:)
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben bişi kaldırmadım yahu. adamın ilk linklediği linkte o talenti almamıştı. ben de o talent gayet iyi olacak buffla, onu da al dedim ahahha.
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 "alınmalı" ile "kaldırılmalı" karışmış sanırım =)
Remus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 evangelonu stackleyine kadar 1 kisiyi keserler :) hic gerek yok bence
Öne çıkan mesajlar