-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 own3dtv'de hangi stream link alabir miyim? not: own3d.tv için slug olarak streamin id'sini kullanmak gerekiyor. örneğin; http://www.own3d.tv/live/3635/TaKe_TV_by_ESL_TV için slug 3635. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 du ss vereyim http://a1108.hizliresim.com/11/8/1/11375.jpg hepsini denedim bu uyarıyı veriyor link olarak şunları denedim www.own3d.tv/live/<3635> www.own3d.tv/live/3635 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 başında http:// de varda link çıksın diye yazmadım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 şu şekilde dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 edit olmadı hata veriyor r: 201, Unable to load stream or clip file, connection failed: netConnectionURL is not defined, clip: '[Clip] ''' at org.flowplayer.view::Launcher/doHandleError() at org.flowplayer.view::Launcher/onClipError() at EventListener/notify() at org.flowplayer.model::EventDispatcher/_dispatchEvent() at org.flowplayer.model::EventDispatcher/http://flowplayer.org/core/internal::doDispatchErrorEvent() at org.flowplayer.model::EventDispatcher/http://flowplayer.org/core/internal::doDispatchEvent() at org.flowplayer.model::Clip/onClipEvent() at EventListener/notify() at org.flowplayer.model::EventDispatcher/_dispatchEvent() at org.flowplayer.model::EventDispatcher/http://flowplayer.org/core/internal::doDispatchErrorEvent() at org.flowplayer.model::ClipEventDispatcher/dispatchError() at MethodInfo-1676() at org.flowplayer.rtmp::RTMPConnectionProvider/connect() at SubscribingRTMPConnectionProvider/connect() at org.flowplayer.controller::NetStreamControllingStreamProvider/onClipUrlResolved() at org.flowplayer.controller::DefaultClipURLResolver/resolve() at org.flowplayer.controller::NetStreamControllingStreamProvider/resolveClipUrl() at org.flowplayer.controller::NetStreamControllingStreamProvider/connect() at org.flowplayer.controller::NetStreamControllingStreamProvider/doResume() at org.flowplayer.controller::NetStreamControllingStreamProvider/resume() at StreamProviderController/doResume() at AbstractDurationTrackingController/resume() at AbstractDurationTrackingController/onEvent() at PlayState/onEvent() at PausedState/resume() at org.flowplayer.controller::PlayListController/http://flowplayer.org/core/internal::resume() at org.flowplayer.view::FlowplayerBase/resume() at org.flowplayer.view::FlowplayerBase/toggle() at org.flowplayer.controls::Controls/onPlayClicked() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent() at org.flowplayer.controls.button::AbstractButton/onClicked() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 subscription'ı eklemişşin ama own3d.tv apinin sorunları nedeniyle muhtemelen hala online gözüküyor ki buda own3d.tv playerın çalışmasını engelliyor. bir süre stream offline'a düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yaklaşık bir sene sonra programın yeni versiyonu üzerinde çalışmaya başladım, hatta versiyondan ziyade programı sıfırdan, olaya bakış açısını değiştirerek yazmaya başladım.. very-early niteliğinde bir screenshot; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 opensource mu yaptigin katilalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 programı native win8 metro app yapmaya karar verdim ve çalışmalara başladım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 büyük bir sabır ile bekliyorum iyi çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 aynen aylardır bekliyoruz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 :) inşallah bu sefer çok bekletmicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 :) hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 İlerleme kaydediyorum; oyunlar için stream listesi ekranı; şuda stacked mode view; metro-start ekranında'ki tile görünümü; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Programın ilk basit versiyonu hazır, windows app-store'a sertifikasyon için gönderdim. 3-5 gün alacak gibi duruyor. O arada, win8'i olupta beta test anlamında denemek isteyen olursa gönderebilirim. (aslında teamliquid'de surada anlattım denemek için yapmak gerekenleri) ana ekran; top-streams; starcraft streams; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 harika görünüyor ama win7 var bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 teamliquid'de de win7 versiyonu isteniyor sıkça, win8 metro versiyonunu bitirdikten sonra win7 içinde bir backport düşünüyorum (tabi o zamana kadar oyuncuların çoğu win8'e geçmezse :) ) uygulama hala windows store'da sertifikasyon sürecinde, ben o arada bir sonraki sürüm üzerinde çalışmaya başladım bile; 0.41 ana sayfayı biraz geliştirdim, ayrıca artık her item'ın bağlı olduğu oyunun ikonuda gösterilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Direk söylücem. Tamam söz verdin biliyorum ama... Win 7 yaoowww... Screenshotlar çooook güzel görünüyor. Ama öööyle görünüyor. :( Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Neden win 8 hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 win7 versiyonu uzerındede calısmaya basladım zaten. bu arada win8 store versiyonu cıktı :) ================ eggrr 0.41 (14/12/2012) ================Download: Windows 8 Store More: Website Changelog Bug Reports ================================================= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 0.50 versiyonunu sertifikasyon için store'a gönderdim. Bazı yenilikler; Changelog * Added stream & game search functionality. * Implemented type-to-search feature. * Improved page layouts. * Added brand new & shiny icons! * Added error notification for Internet connection problems. * Removed about page from app-bar and moved it settings charm as a flyout. * Fixed a tiny typo in metro tiles. * Added a default time-out for network operations. * Added more game icons. * More code cleanup. Improved page layoutsImproved stack viewGame & Streams SearchStreams Search For A Specific Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben denemek isterim yollarsan betasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 0.41 versiyonu win8 store'da mevcut; http://apps.microsoft.com/windows/en-US/app/eggrr/fdf6be3a-4e01-48cc-984b-a6dfaf837d58 0.50'de bi iki gune cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Hanimiş Win 7? Hanimiş? Hanimiş? Yok muymuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar