BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bunun gibi fotolar nasıl yapılabilir. Direk çekim mi böyle? Pek inandırıcı gelmiyor bana :) Retro demeyin, retro farklı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bunda ne varki abi Manuel ayarla çek güneşi. Photoshopta mı nası yapılır diye soruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 evet de sadece bu değil, bunun gibi fotoğraflar. direk default çekimle de olmaz ki. En kötü makineye filtre takmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 filitre uygulanmış sadece buna çekildikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 photoshopta gradient filter + lens flare diycem ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 mesela; Bunlarla ilgili bidiğiniz güzel tutorial var mı? Benim bulduklarım fazla eskitiyor ya da istediğim sonucu vermiyor. Belki burada kendi yapabilen vardır :) Bunlar da net photoshop var ama ilk eklediğim foto farlı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 R-G-B eğrileriyle oynanarak elde ediliyor bunlar. Cross processing de derler. Kendi kendine o eğrilerle oynayarak tonlar yaratmak çok zevklidir ama internette bi dolu plugin de var otomatik yapanlar. Ama pluginler fotoğrafları fabrikadan çıkmışa döndürüyor.. en iyisi kendi renk tonunu kendin bulacan. Bir de PS'de üzerine %3-5 opaklık seviyesinde pembe/kahverengi vesaire filtreler konuyor fotoğrafın üzerine bu tarz şeyleri yakalamak için. şurda bahsettiğim eğrileri kontrol etmene yol açabilecek bir rehber var: http://www.prime-junta.net/pont/How_to/100_Curves_and_Films/_Curves_and_films.html ha ama yine de bu verdiğin fotoğrafların tam reçetesini bilemem. Adam kendisi rastgele tutturmuş da olabilir, plugini de olabilir... ama çok var böyle foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 PDF linki vereyim http://www.photoshopforphotographers.com/pscs2/download/movie-06.pdf tam olarak anlatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 güzel tutorialmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dynamick'in tutorial'ı tam istediğin şey çıktı :) Bendeki fotoların hepsinde tabi bu kadar net olmuyor. Analog çekimler olduğu için çok fazla noiseli. Ama ilki nasıl olabiliyor işte, ben hala ondayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 vote dynamick for the admin a pardon zaten adminmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 çok sağol dynamick :) ama hala ilki gibi nasıl yapılır çözemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yeni örneklerini görüyorum iyice meraklanıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Lightroom kullanın canlar.(tu) edit: bu yukarıdaki fotolar holga ile çekilmiş olmasın? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 o kadar basit olmamalı dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Fotoğrafçılar için şöyle temel şeyleri iyi anlatan bi tuto yok mu ya? DynamicK el atsın bu konuya! sdfg. Sağlam bi tuto çok işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bascek baya iyi http://www.bascek.com/kategori/cekim-teknikleri/page/2/ ilk sayfasına da bak. Temelden özele doğru gidiyo konular... bi de fotoatolye.com vardı videolu anlatan ama nedense açılmıyor site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 birinciyle sonuncu resim bana gradient'i hatırlatıyor. resmin üstüne bir layerla filtre yapacaksın, gradienti dayayacaksın, yeşil-mavi olcak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu diye bir şey vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fotoğrafçılığa da sanat falan diyorlar, makine çekiyo 2 3 fotoşop ayarlıyosun oluyor böyle sanat mı olur aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tıksırana kadar çekiyorlar bi şey mi dedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Silphatos said: fotoğrafçılığa da sanat falan diyorlar, makine çekiyo 2 3 fotoşop ayarlıyosun oluyor böyle sanat mı olur aga fotoşopçuluğa fotoğrafçılık denmio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 throine said: National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu diye bir şey vardı. Abi şunu nerden bulup nasıl alabilirim. Çıldırıcam hiç bi yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben de vardi o cd ler de sanirim istanbul'da biraktim. yanimda olsa upload ederim. NG sitesine bak kesin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar