Tempest Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 TUR-1 ya herkez (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 tur-1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Tempest said: settingte mediumla low arasında cok büyük uçurum vardı tam arası olmuyo dikkat ettim şimdi değiştirebiliyosun en son olmuyodu :o grafik ayarlarında extreame gelmesi dışında başka değişiklik var mı? Low da ve Yüksek çözünürlükte oynuyorum :) kalabalık savaslarda anca boyle akıcı oluyor medium olursa çok değişir :) low medium arasında hangi ayarlar değiştirilebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gsl izleyin ondan sonra go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 extreme i denedim. hos olmus, ama oyuna zarari var faydasindan cok. multi takiliyosaniz medium dan sasmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Tikkat tikkat. Bizim gibi tur-1'e giremeyenler için tur-2 kanalı hizmete girmiş bulunmakta. Akşam maç filan yaparsanız bize de haber verin looo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bende girememekteyim. TUR-2 de takilmaktayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Embesil herifler. Anlamıyorum ağbi böyle saçma sapan basit bir konuda Blizzard gibi bir şirketin hep hata yapmasını. Yani 6 ay sonra gelen chat kanalı zaten ayrı hikaye, bir de buglı muglı. Ha bir de "kod ne kadar zor yapılıyor haberin var mı senin?" postu atacak arkadaşlar...Yapmayın ağbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 lan olm adamı hasta etmeyin. kısası uzunu bundan sonra küfür eden teneffüse çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 aahaha aga rage olayina baglandi. gerci haksizda degilsin. Böyle bir öküzlük olmaz yani. Reset atsa bari blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Ağır küfür istiyor canı zaten bu blizz'in. Embesillikte sınır tanımıyor. Mal gibi kaldık abi dışarda, giremiyoruz kanala. Dün blizz'e mail attım adam yerine de koymadılar daha, gerçi forumlarda baktım bilinen bir problemdir diyor. Az önce Oyman'dan rica ettim, sağolsun kırmadı bir denedi ama invite edilsekte giremiyoruz kanala, Oyman'ın dediğine göre zaten kanalda görünüyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 calm down champ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tropeus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 düzelir yakında.. kasmaya gerek yok.. nedir bu sabırsızlığınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 oyun blizz'inse o oyunu oynayan insanlara sakin olun/sabırsız olmayın/oyun alt tarafı gibi şeyler söylenmez. söylenmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar