Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya diyorum ki, madem biz iç içe gecmis bir toplulugunuz. Az cok olusmus paticik havası bir dili var. O zaman biz de kendimeze daha bir has olan, az da olsa bizi yansıtan aynı anda işlevini yere getirebilen "smiley" ler tasarlayalım. ben varım mesela tasarlamaya, hem biraz bölüme haraket gelir.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 =o= yapınca böyle bıyıklı bir kedi çıksa,neteeer[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Öyle çılgınca destek veriyorumki bu olaya, yani ben bile çizmeye calısıp batırıcam![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 fark ? hani zaten 2 yakın arkadasım sevmez ve kullanmaz da sevmedigi icin kullanmaz [signature][hline]yıllarımı bu işe verdim [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 20 Ağustos 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ehe duygularını ifade etmek için kullandığın smileyleri kullanmazsan karizma oluyorsun böyle ifadesiz ifadesiz :-P sonra şey var, danseden atlıyan sallanan saçma sapan smileyler, onlara ben de kılım, görsem dövecem o derece.. misal örnek veriyim hemen: mesajımız sırasındaki duygularımızı yansıtmak için değil de sırf iş olsun, eğlence olsun, cıvıl cıvıl birşeyler olsun diye koyanlar var. dresquin'in kastettiği sanırım bu. ama smiley fikrine sıcak bakıyorum. her forumda kullanılan şu smileyleri biraz geliştirsek, elimizdeki smileyleri bir yarışmayla değiştirsek.. süper olur. ben de böyle bir şey düşünüyordum :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Ağustos 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Int malum ses tonu, vucüt dili, yok. Tabii sadece yazarak anlatmak bir beceri, ama cogu zaman "smiley" demek kısa yol demek.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Qui, 20 Ağustos 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Öyle çılgınca destek veriyorumki bu olaya, yani ben bile çizmeye calısıp batırıcam! Bunu söyleyen ben, smiley ikonlarını kullanmıyorum bile lol :) Neyse yine destek veriyorum :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Keşke http://images.deviantart.com/shared/da-stickers.jpg gibi bir şey yapan çıksa ya. Hastayım buna! (DeviantART'tan çırptım umarsızca) Link veremiyorum, kopyalayın.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 qui, maskotumuz mu olsun diyorsun?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Maskot da olsa çok güzel olur, benim kafamdaki gölge'nin bir smiley formatı tutturma fikriydi sadece.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Zamanında patinin logosu olsa fena olmaz mı demiştim ve şu "eşittir o eşittir" olayı yüzünden curcuna kopmuştu. Tekerrürüne mahal vermiyelim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: GE-TA, 22 Ağustos 2004 01:22 tarihinde demiş ki: Zamanında patinin logosu olsa fena olmaz mı demiştim ve şu "eşittir o eşittir" olayı yüzünden curcuna kopmuştu. Tekerrürüne mahal vermiyelim. okudum korktum[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Eheh az önce (bu topice bakmamıştım işin ilginci) sıkılıp bunları yaptım. Kendileri tarafımca pixel pixel tıklanarak oluşturulmuştur. Pixellerin gücünü küçümsemeyin![signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. [Bu mesaj Eraq tarafından 22 Ağustos 2004 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Golge-i_Khan, 22 Ağustos 2004 03:00 tarihinde demiş ki: said: GE-TA, 22 Ağustos 2004 01:22 tarihinde demiş ki: Zamanında patinin logosu olsa fena olmaz mı demiştim ve şu "eşittir o eşittir" olayı yüzünden curcuna kopmuştu. Tekerrürüne mahal vermiyelim. okudum korktum Ehehe amma boş bi kavga yapmışlar :) Bence o logonun falan herşeyin patenti eşittir işaretini ilk keşfeden adamla o harfini ilk keşfeden adama aittir :D[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Daha yeni yaptım sıcak sıcak tüketin[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Güzel ama biraz daha şirin olabilir(di) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bacede daha şiirin olablilir miş[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Gerek yok ama olcuaksada bari burnu domates gibi olsun[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok abi smiley mimiyley sonra başa bela oluyor bakınız Geta'nın verdiği link :) Bir an gerildim yine okuyunca :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 feci çarparım (msnden :-P)[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 http://comments.deviantart.com/emoticons burdakiler cok guzel bende. hepsini cok seviyorum. smiley cok aptal olmadigi surece smiley kullanarakta karizma olunabilir bence. aslinda bunun icin kasmakta cok sacma. karizma konusma tarzi ve zeka ile alakalidir diye dusunuyorum. url tag i yazamicak kadar useniyorum su anda uzgunum. bu kadarini yazana kadar onuda yaz diceksini ama olayda koseli parantezler slashlar ve esittir var. adresi copy paste yaptigim icin sorun yok onda...[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar