Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarışma !!! Paticige Özel smiley yapalım

Golge-i_Khan

Öne çıkan mesajlar

ya diyorum ki, madem biz iç içe gecmis bir toplulugunuz. Az cok olusmus paticik havası bir dili var. O zaman biz de kendimeze daha bir has olan, az da olsa bizi yansıtan aynı anda işlevini yere getirebilen "smiley" ler tasarlayalım.

ben varım mesela tasarlamaya, hem biraz bölüme haraket gelir.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Sosyal ağlarda paylaş

ehe duygularını ifade etmek için kullandığın smileyleri kullanmazsan karizma oluyorsun böyle ifadesiz ifadesiz :-P

sonra şey var, danseden atlıyan sallanan saçma sapan smileyler, onlara ben de kılım, görsem dövecem o derece.. misal örnek veriyim hemen:
mesajımız sırasındaki duygularımızı yansıtmak için değil de sırf iş olsun, eğlence olsun, cıvıl cıvıl birşeyler olsun diye koyanlar var. dresquin'in kastettiği sanırım bu.

ama smiley fikrine sıcak bakıyorum.
her forumda kullanılan şu smileyleri biraz geliştirsek,
elimizdeki smileyleri bir yarışmayla değiştirsek.. süper olur.
ben de böyle bir şey düşünüyordum :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Ağustos 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 20 Ağustos 2004 19:35 tarihinde demiş ki:
Öyle çılgınca destek veriyorumki bu olaya, yani ben bile çizmeye calısıp batırıcam!

Bunu söyleyen ben, smiley ikonlarını kullanmıyorum bile lol :) Neyse yine destek veriyorum :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke http://images.deviantart.com/shared/da-stickers.jpg gibi bir şey yapan çıksa ya. Hastayım buna! (DeviantART'tan çırptım umarsızca)

Link veremiyorum, kopyalayın.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh az önce (bu topice bakmamıştım işin ilginci) sıkılıp bunları yaptım.

Kendileri tarafımca pixel pixel tıklanarak oluşturulmuştur.
Pixellerin gücünü küçümsemeyin!

[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.

[Bu mesaj Eraq tarafından 22 Ağustos 2004 04:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Golge-i_Khan, 22 Ağustos 2004 03:00 tarihinde demiş ki:
said:
GE-TA, 22 Ağustos 2004 01:22 tarihinde demiş ki:
Zamanında patinin logosu olsa fena olmaz mı demiştim ve şu "eşittir o eşittir" olayı yüzünden curcuna kopmuştu.

Tekerrürüne mahal vermiyelim.

okudum korktum

Ehehe amma boş bi kavga yapmışlar :) Bence o logonun falan herşeyin patenti eşittir işaretini ilk keşfeden adamla o harfini ilk keşfeden adama aittir :D[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

http://comments.deviantart.com/emoticons

burdakiler cok guzel bende. hepsini cok seviyorum. smiley cok aptal olmadigi surece smiley kullanarakta karizma olunabilir bence. aslinda bunun icin kasmakta cok sacma. karizma konusma tarzi ve zeka ile alakalidir diye dusunuyorum.

url tag i yazamicak kadar useniyorum su anda uzgunum. bu kadarini yazana kadar onuda yaz diceksini ama olayda koseli parantezler slashlar ve esittir var. adresi copy paste yaptigim icin sorun yok onda...[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...