Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiyarligin boylesi ! [aka cpu 70'e vurdu]

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Yaklasik 30 dakka once kasamin cpu isisini gostermesi gereken ledli ekran gostermiyodu bi bakiyim dedim baglantilari kontrol ettim bisi yoktu dedim herhalde alici kaydi heatsinkin altindan actigimda kaymami$ti sonra herhalde alici bozuldu dedim neyse takarken oturttum falan ben cpu fanlarindaki mandallari tak diye sert oturtuyorum huyum var bi kapattim mandali cat diye bi ses kapanma sesi degildi baktigimda bu fanin 4 tane ayagindan birinin ucu gitmisti neyse ayaksiz devam edelim dedim ama edemedim heatsink hafif sol uctan havaya kalktigi icin biosu actigimda direk 65 66 67 68 69 ve bilgisayarin kapanmasini gordum ilk anlamadim heatsinkten oldugunu sonra bastirarak actim acildi simdi abimin odasindan caktirmadan 1.8'in ayakligini aldim cpu ve heatsink 3.2 nin ama baktigimda cpu isisina biostan 66 larda oldugunu farkettim benim kasada fan kontrol cihazi var voltaj verdim sonuna kadar rpm 5000 de $u an fanin ama inanilmaz gurultu yapiyor ne yapilmali ? cpu fanimi alacam yeni ne oneririsiniz ozellikle yuksek voltajda cok ses cikarmasin rpm si iyi olsun bide eskiden normal fanla derece 55 civariydi 3.2 ler bu kadar cokmu isiniyor yaf?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 29 Ağustos 2004 03:30 tarihinde demiş ki:
aman su bana uzak olsun normal bir fan yani paraya kiyarim alirimda iyi bi$i istiyorum aeroflow 2 ler daha turkiyeye gelmemi$ gelse ondan alcaktim bide bole i$ikli falan bi$i varsa oda guzel olur ama rpm ve ses benim icin ilk sirada

Aerflow 2 uzun zamandır türkiye'de. yazıcıoğlunda gördüm, ayrıca www.dijitalcenter.com'da da var.
Ama aeroflow1 den daha kötü performans verdiği ancak TMDfan dan vazgeçildiği için olsa gerek daha uzun ömürlü olduğu söyleniyor.

İşlemcin socket 478 sanırım, Sessizliğe önem veriyorsan, ve montaj senin için problem değilse, paran da çoksa, Zalman 7000cu ve ya, Coolermaster hyper6 (bulunması çok kolay, çok pahalı) ve ya Thermaltake SilentTower, Thermalright Sp97 + Vantec Stealth 9.2cm

Daha ucuz olsun diersen Vantec Aeroflow (1) + Zalman Fanmate kontrolör.
Thermalright slk700+TMD fan

Daha ucuz olsun ses önemli değil:
Thermaltake Spark7+ (kendi kontrolörü beraber geliyor)[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...