Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yorar geri gelmek :) Bu arada 220 olmuşum :) [Bu mesaj Absolut tarafından 27 Ağustos 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 GRATZ ABSOLUT :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ICQ'ya bile girmiyor adam. Seni AO'ya başlatanı ben...[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Bu arada char bende değil belirtmem lazım. Tiara devam ediyor :) Shadowlands olmasa oynuyor olurdum hala ama o 50 tane saçma quest ve heckler avlarken ki banallık bıktırdı beni :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar