Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 turk daha

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

Valeron biz geçen topikte 20 sayfada anlatamadık işin zor.. Arkadaşlar bu militanların amacı ABD'ye olan lojistik desteği kesmektir.. Yani burda kamyon şöförleri sanıldığı kadar masum değildir çünkü işgale katkıları vardır.. Siz gidipte "Irak'ı şöförlermi işgal ediyor", "Ne zararları vardı" gibi saçma sözler söyleyemezsiniz..

Yiyosa abd'ye dalsınlar diyen arkadaşlar.. Bana mantığını açıklarmısınız? Adamlar gerilla taktiğiyle savaşıyorlar.. Saklandıkları yerden çıkıyorlar, lojistik desteği çökertmeye çalışıyorlar ve saklandıkları yere geri dönüyorlar.. Peki madem gitsinler kafalama girsinler conilere hepsi yatsın aşağıya..?![signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

bunları şiilermi yapıyor kürtlermi yoksa başka birilerimi biz ıraka asker gndermedik bişii yapmadık neden bize yapıyorlar[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yazık diyosunuz da bize kastları ne ben onu anlamadım adamlara biz savaş açmadık bir hiç bi şey yapmadık içeri bile giremedik bizimkilerin kafasına çuval geçirdiler bu ne be[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
[spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

la birakin bu isleri o soforlerin hepsi abd ye tasiyor di mi mallari ? hic insaat yok orda alt yapi yatirimi yok . hala lojistik kesiyor diyorsun . abd yiyecegini mermisini silahini turk kamyonlariyla mi tasiyor da lojistik kesmek icin soforlere saldiriyor . adamalarin amaci kimse gelmesin kafamiza gore istedigimiz duzeni kuralim burda dusuncesinde iste .

bitmeyecek di mi o savas orda ? mevlamdan istegim allah in kamyon soforu gitmesin oraya savastan sonrada gorsunler belalarini . di mi adamlarda aynen bunu istiyor iste . direnis mis mis mis . kahrolsun irak i isgal eden emperyalist kamyon soforleri . la bi gidin.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Afedersiniz ama ne bekliyorsunuz?

Orda bir savas yasaniyor, savas insnalar birbirlerini olduruyor herkez gucu elde tutmaya calisiyor kime ne kadar zarar verirlerse lehlerine insnalarin. Savas bu orda insanlar kimi oldurduklerini umursmaiyor hayatta kalmaya calisyor.

Ne bekliyordunuz yani? hergun her metre karasi bombalanan hergun hergece intahar saldiri lari yasanilan saat basi pusu kurlan bir yere Adam gondericeksiniz sonra "ah oldurduler ne yazik" diyiceksiniz.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

bu gun gazatede okudum 6 tane daha turk rehıne aldıklarırnı soluolar bakalım ne olucak[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili valeron ,
herkesin senle ayni fikirde olmasi benim fikrimi degistirmem icin ne yazik ki yeterli bir sebep degil .

sadr ve adamlarini o zaman senin tabirinle aciklamaya calisirsak super ates gucu olan duzenli ve disiplinli bir ordu mu olacak ? o adamin cok mu gucu var lan gidip abd askerleriyle savasiyor . istedikleri seyler arasindaki fark senin kafanin basmasdigi nokta . abd saddama savas acip irak i isgal ederken nerdeydi o senin direniscilerin ? kamyon soforlerini oldurduler diye kimse oraya malzeme yollamiyacak mi ? abd aman 3-5 sofor oldu hemen cikayim mi diyecek iraktan ? bunun boyle olacagina inanmiyorsan ne halt etmeye adamlar ulkelerini savunuyorlar diyorsun ? sadr kendine siyasi platformda bir yer edinmek istiyordu savasti ve istedigini aldi . o adam bilmiyor muydu cikin lan irak tan demeyi . akil ve mantik var di mi ? zaten isgal edilmissin . karsinda tum iraklilari cepheye sursen bile yenemeyecegin bir kuvvet var . oldur soforu kurtulsun irak oyle kolay mi zannediyorsun sen bu isleri ? senin adamlarin amaclari belli iste . direnis bahanesiyle kendi taraflarina cektikleri dangalaklari oyalayacak atraksiyonlar pesindeler . daha sonra isgal bittiginde o adamlar ne yapacaklar ha ne yapacaklar ? isgal bitti diyip evlerine geri mi donecekler zannediyorsun ? abd ye karsiysan git kitap oku ufkunu genislet terror orgutu dedigin seyler nasil kurulur nasil adam toplar bunlari ogren . direnisciyle terrorist arasindaki farki bilmeden cikip bir de dediklerimi anlamiyorsun diye sacma sapan konusma . hadi dedigin dogru kameranin karsina gecirip sov yapar gibi girtlak kesmek ne demek lan ? git kamyon sofrunu kamyonun icinde oldur . sik kafasina kursun olsun bitsin . amac malzemelerin abd askerlerine ulasmamasi degil mi ha ne burda amac alo ? savasta adam kacirip sov yapmaya firsat bulan direniscinin ben taa... [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 29 Ağustos 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

huun insaf.. Asıl ben kamyonun içinde şöförü öldüren teröriste taa.. Yahu adamlar kamyon şöförlerini öldürmekten çok mu zevk alıyorlar? Şirketlerin çekilmesi için kameraya çekiyorlar, çekilmeyenleride tüm dünyanın gözü önünde öldürüyorlar.. Bundan daha başarılı terör mü olur? Bence sen biraz kitap oku..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın ama adamların terör olayları yaparak "ülkelerini savunmalarını" ben hazmedemiyorum. Huun haklı nerdeydi bu adamlar abd ırak'ı işgal ederken? Bu adamların yaptığı vatanseverlik fln değil, durumdan istifade etmeye çalışan bi grup çapulcu terörist.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 29 Ağustos 2004 15:00 tarihinde demiş ki:
huun insaf.. Asıl ben kamyonun içinde şöförü öldüren teröriste taa.. Yahu adamlar kamyon şöförlerini öldürmekten çok mu zevk alıyorlar? Şirketlerin çekilmesi için kameraya çekiyorlar, çekilmeyenleride tüm dünyanın gözü önünde öldürüyorlar.. Bundan daha başarılı terör mü olur? Bence sen biraz kitap oku..

Slat o insanlar oraya ekmek parası için gidiyor lütfen saygılı ol, ağzından çıkanı kulağın duysun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru

said:
Absolut, 29 Ağustos 2004 13:35 tarihinde demiş ki:
Son kaçırılan 2 Türk bizim çalışanımız. Iraktan tamamen çekilmiş ve ofislerimizi kapatmış durumdayız. Tek duamız arkadaşlarımızı sağ salim tekrar görebilmek.

[Bu mesaj Absolut tarafından 29 Ağustos 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Absolut tarafından 29 Ağustos 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Niye söz konusu değil abi? Biz ülkemizi savunurken de sözkonusu değildi ama buradayız Anadolu işgal altında değil, Amerika kurulurken de öyle diyolardı İngilizleri yenemezler diye viet-cong da amerikalıları yenemez diyolardı sonucu biliyoruz. Konu vatanını savunmaksa imkansız diye bişi yoktur abi ulkesini korumak isteyen adam kanının son damlasına kadar korur. Unutmayın Abd Irak'ı işgal ettiği zaman silahlarla değil çiçeklerle karşılandılar. Madem saddam'dan bi işgalden daha çok nefret ediyolardı niye ona karşı direnmediler? Kusura bakmayın ama bi grup çapulcunun ortaya çıkıp vatanseverlik adı altında insanları acımazsızca katletmeleri bana saçma geliyo. Daha fazla da tartışmayacam bu konuda peh bişi olcak sanki biz burada tartışınca.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 29 Ağustos 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valeron once onlari ulkelerini isgal guclerinden kurtaran direnisciler olarak savundun daha terrorist dedin . senin ne demek istediginin farkinda olmadigini saniyorum zira sen alenen terrorun savunabilir yanlari var diyorsun . amaclari iyi olursa terror iyi bir seydir diyorsun yoksa ne diyorsun bi anlatsana bana sen . sonrada senin kafan basmiyorsa ben nasil anlatim diyorsun ardindan klasik olenlerin ailelerine bassagligi diliyorum . bassagligi dileme onlar irak i isgale giden lanet isgalciler ne diyorsun bir anlat hele . olaylarin bir farkina var . sebepler sonuclar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar biz amerika ya daha yataklık yaparsak,
karşılık beklemeden saveşa girip amerikayı petrol zengini yapmaya çalışırak, akabinde hiçbir önlem almazsak,
başımıza daa çok şeyler gelir.
deil türkleri öldürmek bunlar yarın öbürgün ıraklılar türkiyeyi kuşatma altına alırlarsa hiç şaşmam...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...