Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 of rage'e koş. http://demo.amplio.si/AmplioCMS2/gallery//3688/CerealGuy7.png.jpg
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 elikanliadam said: Aluriel said: acıktırdınız gece gece. bi nutellalı tost yapayım bari onun tarifini versene yaa nutellalı tost deyip duruyorsun canım çekti pff. bana balık yap sana barbunya+nutellalı tost. söz
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nanik_atak said: dylanN said: bu şimdi o çirkin ben güzelim anlamına mı geliyor? üzgünüm bunu oyle anlayan bir sen oldugundan sorun sen de. 'de' bitişik çekil şimdi arada kaynicaksın.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 evde cerealda yok arkadaş yakalayamıyoz şu tadı
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sipeyskeyk said: iki tost ekmeğinin arasına nutella sürüp yiyorsun. yok ben şöle yapıyorum tost olcaksa. o ekmekler güzelce tavada ısıtılıyor daha sonra nutella sürülüyor ve o eriyen nutella zevkle yeniliyor. acıktım lan evde yemek yok :(
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nanik_atak said: elikanliadam said: Aluriel said: acıktırdınız gece gece. bi nutellalı tost yapayım bari onun tarifini versene yaa nutellalı tost deyip duruyorsun canım çekti pff. bana balık yap sana barbunya+nutellalı tost. söz sizin nası bi ilişkiniz var merak ettim?
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 elikanliadam said: Aluriel said: acıktırdınız gece gece. bi nutellalı tost yapayım bari onun tarifini versene yaa nutellalı tost deyip duruyorsun canım çekti pff. lan. nutella bitmiş. ama olmaz ya. fffffuuuuuu tarifi yok abi işte. tost ekmeğinin yada normal ekmeğin arasına basıyorsun nutellayı. iyice pressliyorsun. isteğe bağlı olarak biraz yağ sürebilirsin kızarsın diye. yine isteğe baplı içine bal falan da ekleyen de var.
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 o biçim güzel bir ilişkimiz var :)
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 @ghost boo orası konak değil mi ya? Ben çoktandır gitmiyorum sanırım oraya unuttum Konak meydanını
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 barnacle said: evde cerealda yok arkadaş yakalayamıyoz şu tadı ben birazdan aşağıya inip cereal yanına fıstık ezmesi + bal + ekmek yiyip süt içebilirim. veya mac&cheese yiyebilirim. veya zıbarabilirim. zıbarabilirim sanırım.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Eti çay keyfi buldum duruyo önümde ama yemicem.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nanik_atak said: bana balık yap sana barbunya+nutellalı tost. söz balık yapmadım hiç bilmiyorum onu. çok batar ama mutfak onu yapınca tahminime göre. en iyisi dışarda yemek. @sipeys seni ne kadar tanıyorsam onu da o kadar tnıyorum.
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dylanN said: nanik_atak said: dylanN said: bu şimdi o çirkin ben güzelim anlamına mı geliyor? üzgünüm bunu oyle anlayan bir sen oldugundan sorun sen de. 'de' bitişik çekil şimdi arada kaynicaksın. 'ilkokullumusun?' lafını diline pelesenk etmiş,ilkokuldan mezun olalı 10 seneyi doldurmamış bir kız çocuğundan beklenmeyecek dikbaşlılık. seni yerler
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sipeyskeyk said: barnacle said: evde cerealda yok arkadaş yakalayamıyoz şu tadı ben birazdan aşağıya inip cereal yanına fıstık ezmesi + bal + ekmek yiyip süt içebilirim. veya mac&cheese yiyebilirim. veya zıbarabilirim. zıbarabilirim sanırım. tabağı al monitörün karşısında ye. her an cat fight çıkabilir
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Aluriel said: nanik_atak said: bana balık yap sana barbunya+nutellalı tost. söz balık yapmadım hiç bilmiyorum onu. çok batar ama mutfak onu yapınca tahminime göre. en iyisi dışarda yemek. @sipeys seni ne kadar tanıyorsam onu da o kadar tnıyorum. onu bana dedi zannımca ama sen de yapabilirsin bence evet.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Tyrannus said: görgüsüzlükten buraya da koyuyorum.olmazsa stikiye de koyucam http://img38.imageshack.us/img38/206/dfsert.jpg ABİ DENYIL.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dilan lise terk değil mi milletin tahsiliyle dalga geçiyor dsfsd.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi benim tahsilim de ilkokul değil. dilan hayalinde yarattığı tahsillerle dalga geçiyor
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 madem albüm değişmiş. yılbaşından bir kare koyayım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ya reha defolup gitsene kavga var şurada 2 dk
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ilkokul mezunu hayatın sillesini yedi mi bi ticaret kafasına giriyor abi ooof. sales manager' ım diyen adamları cebinden çıkarıyorlar. tanıdım biliyorum
Öne çıkan mesajlar