aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 titresime aldik dassaayi, meme denince titriyo.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 synth! haydar abinin eksikliği iskelede çok hissediliyor yahu. bu arada yan masamda da mehmet emin karamehmet vardı. muhabbeti koydum. türksel faturalarım yarı yarıya gelcek bundan sonra ehaehu.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sesu said: Abi dasaaa her meme veya silikon dendiğinde fırlıyor yalnız. adam searche meme yazıyo direk sürekli 20 tane search açık tablarda hepsinde meme 20 şet saniye aralıklarla tek tek basıyo
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 iyice azıttınız lan siz. karı resmine de atlıyosunuz, adam resmine de. bi karar verin artık. bu arada son 15 sayfadaki muhabbeti görmemiş gibi yapıcam. şimdi gidiyorum sonra gelicek. kendinize çeki düzen verin.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yalnız parayla kız tutup fotomu çektiriyorsunuz anlamıyorum ki
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 fede said: iyice azıttınız lan siz. karı resmine de atlıyosunuz, adam resmine de. bi karar verin artık. bu arada son 15 sayfadaki muhabbeti görmemiş gibi yapıcam. şimdi gidiyorum sonra gelicek. kendinize çeki düzen verin. sanane lan hıyar git yat yatağına aptal ya
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sesu said: Yatağından kalkıp geliyor adam, hissediyor. ölüm döşeğinde yatıyor gibi hissettim yahu.. beyler sistemi pek çok kullanıcıya kurduk ve olumlu sonuçlar aldık.. devamı gelecek. ama önce ölüm döşeğinden kalkmam gerekli
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Estel_Anorien said: synth! haydar abinin eksikliği iskelede çok hissediliyor yahu. bu arada yan masamda da mehmet emin karamehmet vardı. muhabbeti koydum. türksel faturalarım yarı yarıya gelcek bundan sonra ehaehu.bayadır gitmiyorum ben baltalimanından tasındıgımızdan beri. vefad mı etti :S
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 acıklı bi durum var galiba. durun 2 dakika
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 malesef ya. kanserden gitti haydar abi. çok çekmişti son döneminde. oğulları başında şimdi iskelenin.
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bazılarınızın ağzına vurmak istiyorum. özellikle de senin gökalp
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 lan o kadar sayfa tek tek baktım resmen, hep erkek fotoğrafı hep erkek fotoğrafı. daha da gelmem.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 fede said: bazılarınızın ağzına vurmak istiyorum. özellikle de senin gökalp kes
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 adam bildigin esnaftı. abi ogullar genelde hayırsız cıkıyo be. eski garsonlar falan guzel goturur genelde böyle gelenekleri. ne diyosun ogullara?
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nası bi yer oldu lan burası. yarın öbürgün borsa da konuşur bunlar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi eski garson ekibi olduğu gibi orda zaten. hiç bir değişiklik yok. valla oğlunu ben pek tanımıyorum da babamın elinde büyümüş bi çocuk. gayet efendi bi şekilde bakıyor şu an dükkana. kaliteden falan taviz yok. hala aynı klas ve kalite.
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 kermit said: fede said: bazılarınızın ağzına vurmak istiyorum. özellikle de senin gökalp kes bana tek kelime ayar verme ağzına vururum senin
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 lan erkek fotoları kadın fotoları cift fotoları ıyıce sex n the city e cevırdınz forumu
Öne çıkan mesajlar