synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sesu said: synthesizer said: ne çok mal var lan cidden forumda Ama albümün gıralı sensin synth, hoşgeldin adsaf.aleyküm selam bacım. 2 resim goyam da haterz spawn edem bari
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: abi ben ingiltere'de bella ile takılmıyorum. sanırım yeterince açık olabilmişimdir. abi hahahah. düz yazdın lan işte. daha açık olabilmişimdir diyo bide :D
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ said: cerebralis said: garbage garbage tamam da bu muhabbeti yapmana müsade edicek başka bi üye bulabilirsin bol şans bu muhabbet dedigin nedir? sen gelip "hala bir umut hehehe" diye yazarsan benim ne düşündüğüm ya da neden bu tarz mesajlar yazdıgıma dair bi bilgin olmadan olay da bu noktaya gider tabi. sonra gelip masum ayaklarına yatmayalım tanıyıp tanımadıgımız adamlara laf sokma cabaları sana da sıcramıs anlaşılan. şimdi masumiyetle ne alakası var durumun? gayet de her muhabbeti yapıyorum forumda dozunda olduğu sürece.ve yazdığım hiçbi şeyde bi ayar modu yoktu inan.ayar vercek durum olsa öm atarım derim sorun ne diye.muhabbet bana dönünce uygun dille rotayı çevir dedim kısaca.önceki yazdıklarımda da yazılmış olanların bana verdiği yetkiye dayanarak yazmışımdır.öyle kafadan sallama çıkarımlar yoktur
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sesu said: synthesizer said: ne çok mal var lan cidden forumda Ama albümün gıralı sensin synth, hoşgeldin adsaf. Evet lütfen foto koyma yoksa bilgisayarın fişini çekip sonra dışarı çıkıp trafoya ateş edip sokağın elektiriğini kesip koşarak kaçmam gerekebilir.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: Lyvanna_Dolores said: sipeyskeyk said: arkadaşlar bir şey itiraf edeyim. hepimiz dilan tarafından zaman zaman trolleniyoruz :( anladık yahu ondan go go go dedik kıza yani gerçek değilmiş. oyh! :elini alnına götürür ve biraz gevşer: git 3-5 zombie öldür rahatlarsın :) kıyamamsgiller. bi ara tank evcilleştirip salıvercem buraya ehi ^^
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 KARI FOTOSU MU KONDU GÜNCEL SIÇTI ÇÜNKÜ
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi ben oynamak istiyorum ne zamandır hon. şesu?
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ben meme denince geliyorum. foto konunca yanmıyo ampuller. dasaa bi upgrade plz yaa
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: hon oynamaya gelcek var mı? Of, olabilir valla.
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gunceli yeni mesajlar yerine guncel basliklar sekilde kullanırsanız daha sakin bi hayatınız olabilir
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 l4d'e de bekleriz arkadaşlar burası muhabbet sokak numara 90 ve oyun forumu yanlış mı geldik acaba bırr içim ürperiyor gereksiz postlar okuyunca
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 2 kişi daha bulursanız gelirim Hon'a ben. Sonra da dersimi yaparım.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bi orta parmak ve sevişme fantezisinin sizi düşürdüğü şu hale bak utanın
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 l4d 1 var bende :(:( 2 de alabilirim bir ara esasen, tam bir stress relief.
gecko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 keller her dötü eller diye boşuna denmemiş sipeys, beline kuvvet kardeşim.
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bana ''gereksiz laf sokmacı'' dedilerr:( mağdurumm ben sfdgsfdhsf
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 cerebralis said: şimdi masumiyetle ne alakası var durumun? gayet de her muhabbeti yapıyorum forumda dozunda olduğu sürece.ve yazdığım hiçbi şeyde bi ayar modu yoktu inan.ayar vercek durum olsa öm atarım derim sorun ne diye.muhabbet bana dönünce uygun dille rotayı çevir dedim kısaca.önceki yazdıklarımda da yazılmış olanların bana verdiği yetkiye dayanarak yazmışımdır.öyle kafadan sallama çıkarımlar yoktur e tamam da o zaman niye sevmiyorum şu yaptıgını diye tavır takındın ki şaka da mı kaldıramıyorsunuz hiç? kırıcı ya da hakaret içeren bi mesajım olmadı sana karşı. cereb oltada! demekten da alınıyorsanız garbage gibi bi yerde üstelik foto konulup yorumlanan bi yerde nasıl rahat edebiliyorsun ki? kedi canını senin
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gecko said: keller her dötü eller diye boşuna denmemiş sipeys, beline kuvvet kardeşim. keller her götü eller , delikanlı ol azcık
moncici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dylan'ın bi parmağının açtığı sonuçlara bak çok başarılı bi troll kabul edin.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Biri rus fotosu koysun da albüm şenlensin.
Öne çıkan mesajlar