HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yoksa harbiden ? tamam ya umutlarım tükendi bu sefer tamamen artık bende diğerlerine katılabilirim her fotoda saldırıp çirkinsin salaksın hede hödö diye rencide ayar mesajlarıma baslayabilirim zaten benim istedigim sadece hangi safta yer almam gerektigini çözemedigimdi. iyi oldu bu. cerebralis selam
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dynun cepte, cerebraliste oltaya gelmiş görünüyor şu anki durum bu
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ said: cerebralis selam cerebralis yaramaz, sıradaki.
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 çekeyim mi oltayı yoksa biraz oynatayım mı seni denizde sağa sola ?
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi gayet itici ve antipatik bir görüntü sergilediğimi biliyorum forumda.Ben de isterdim sevgi pıtırcığı olup hepinizle kucaklaşmayı ama şimdi ben de forumun somurtkan itici şirini olayım. hem banhammerlar adeta gargamelin o hain kedisini andıran çekiciyle üstümüze gelmeden geçinip gidelim..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ said: çekeyim mi oltayı yoksa biraz oynatayım mı seni denizde sağa sola ? AAHAHAHHAHAHAAHAHAFSADADASDQFASFASF A ABİ ADAM MÜKEMMEL
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20080807164753/uncyclopedia/images/0/03/Banhammer.jpeg
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 garbage garbage tamam da bu muhabbeti yapmana müsade edicek başka bi üye bulabilirsin bol şans
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 haha. resme güldüm. beklemiyodum aşağıdakini
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 cerebralis said: garbage garbage tamam da bu muhabbeti yapmana müsade edicek başka bi üye bulabilirsin bol şans ben sana baya saygılıyım ya örtmensin ondan olabilir sanır isem. Böyle hiç saygısızlık yapmayacağım nadir üyelerdensin hahaah
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dylanN said: abi gayet itici ve antipatik bir görüntü sergilediğimi biliyorum forumda.Ben de isterdim sevgi pıtırcığı olup hepinizle kucaklaşmayı ama şimdi ben de forumun somurtkan itici şirini olayım. hem banhammerlar adeta gargamelin o hain kedisini andıran çekiciyle üstümüze gelmeden geçinip gidelim.. vayanasınıyağğ şu cümleler kısmen içime su serpti. off allaam çograhatladım anlatamam. evet dylan bundan sonra sana sözüm yok . go go go
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 cerebralis said: garbage garbage tamam da bu muhabbeti yapmana müsade edicek başka bi üye bulabilirsin bol şans bu muhabbet dedigin nedir? sen gelip "hala bir umut hehehe" diye yazarsan benim ne düşündüğüm ya da neden bu tarz mesajlar yazdıgıma dair bi bilgin olmadan olay da bu noktaya gider tabi. sonra gelip masum ayaklarına yatmayalım tanıyıp tanımadıgımız adamlara laf sokma cabaları sana da sıcramıs anlaşılan.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 arkadaşlar bir şey itiraf edeyim. hepimiz dilan tarafından zaman zaman trolleniyoruz :(
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 =)) saol eheueheu ya öğretmenliğinden falan değil de ben açık açık söylüyorum böyle geyik de olsa hoşlanmıyorum bu mevzulardan.kaldırabilen varsa yapılır eğlenilir. hani mevzu ayar kaçmasın
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: arkadaşlar bir şey itiraf edeyim. hepimiz dilan tarafından zaman zaman trolleniyoruz :( anladık yahu ondan go go go dedik kıza yani gerçek değilmiş. oyh! :elini alnına götürür ve biraz gevşer:
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bu sipeys hep böyle he. önce bella ile tartıştı filan şimdi ingilterelerde birlikte takılmacalar filan. şimdi de dylann aynı taktikle. valla çakal bu adam yea
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ne çok mal var lan cidden forumda
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi ben ingiltere'de bella ile takılmıyorum. sanırım yeterince açık olabilmişimdir.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 synthesizer said: ne çok mal var lan cidden forumda Ama albümün gıralı sensin synth, hoşgeldin adsaf.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Lyvanna_Dolores said: sipeyskeyk said: arkadaşlar bir şey itiraf edeyim. hepimiz dilan tarafından zaman zaman trolleniyoruz :( anladık yahu ondan go go go dedik kıza yani gerçek değilmiş. oyh! :elini alnına götürür ve biraz gevşer: git 3-5 zombie öldür rahatlarsın :)
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 synthesizer said: ne çok mal var lan cidden forumda onlar olmasa bu egoya erişemezdik bayım.
Öne çıkan mesajlar