Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yoksa harbiden ?

tamam ya umutlarım tükendi bu sefer tamamen

artık bende diğerlerine katılabilirim

her fotoda saldırıp çirkinsin salaksın hede hödö diye rencide ayar mesajlarıma baslayabilirim

zaten benim istedigim sadece hangi safta yer almam gerektigini çözemedigimdi.
iyi oldu bu.

cerebralis selam
Mesaj tarihi:
abi gayet itici ve antipatik bir görüntü sergilediğimi biliyorum forumda.Ben de isterdim sevgi pıtırcığı olup hepinizle kucaklaşmayı ama şimdi ben de forumun somurtkan itici şirini olayım.
hem banhammerlar adeta gargamelin o hain kedisini andıran çekiciyle üstümüze gelmeden geçinip gidelim..
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

garbage garbage tamam da bu muhabbeti yapmana müsade edicek başka bi üye bulabilirsin
bol şans

ben sana baya saygılıyım ya örtmensin ondan olabilir sanır isem. Böyle hiç saygısızlık yapmayacağım nadir üyelerdensin hahaah
Mesaj tarihi:
dylanN said:

abi gayet itici ve antipatik bir görüntü sergilediğimi biliyorum forumda.Ben de isterdim sevgi pıtırcığı olup hepinizle kucaklaşmayı ama şimdi ben de forumun somurtkan itici şirini olayım.
hem banhammerlar adeta gargamelin o hain kedisini andıran çekiciyle üstümüze gelmeden geçinip gidelim..

vayanasınıyağğ şu cümleler kısmen içime su serpti.

off allaam çograhatladım anlatamam.

evet dylan bundan sonra sana sözüm yok . go go go
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

garbage garbage tamam da bu muhabbeti yapmana müsade edicek başka bi üye bulabilirsin
bol şans

bu muhabbet dedigin nedir?

sen gelip "hala bir umut hehehe" diye yazarsan benim ne düşündüğüm ya da neden bu tarz mesajlar yazdıgıma dair bi bilgin olmadan olay da bu noktaya gider tabi.
sonra gelip masum ayaklarına yatmayalım
tanıyıp tanımadıgımız adamlara laf sokma cabaları sana da sıcramıs anlaşılan.
Mesaj tarihi:
=)) saol eheueheu
ya öğretmenliğinden falan değil de ben açık açık söylüyorum böyle geyik de olsa hoşlanmıyorum bu mevzulardan.kaldırabilen varsa yapılır eğlenilir.
hani mevzu ayar kaçmasın
Mesaj tarihi:
bu sipeys hep böyle he. önce bella ile tartıştı filan şimdi ingilterelerde birlikte takılmacalar filan. şimdi de dylann aynı taktikle. valla çakal bu adam yea
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

sipeyskeyk said:

arkadaşlar bir şey itiraf edeyim.

hepimiz dilan tarafından zaman zaman trolleniyoruz :(

anladık yahu ondan go go go dedik kıza yani gerçek değilmiş.

oyh! :elini alnına götürür ve biraz gevşer:

git 3-5 zombie öldür rahatlarsın :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...