dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 teyze bileziği almak lazım sana ama.. böyle burgulu falan. erzurum işi. altın saat, altın bilezikler. önünde tabak, içinde kısır falan. gün teyzesi mode on
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Moderen şeyler seviyom ben. Lüffen.
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sparkcaster said: aa napae sıçıyomuymuş ya hiç yakıştıramadım Osuruyorum, sıçıyorum, ishal de olabiliyorum bazen.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 coolluktan ishal olan genç muska takarak özüne dönmeye çalışıyor. çok cool ne abi?
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Hepinizin gözünde bir tanrıçayım biliyorum ama benim de ihtiyaçlarım oluyo bazen işte.
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 napae said: Sparkcaster said: aa napae sıçıyomuymuş ya hiç yakıştıramadım Osuruyorum, sıçıyorum, ishal de olabiliyorum bazen. anaa bu ne lan, adamı gey yapar bu post.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 napae said: Hepinizin gözünde bir tanrıçayım biliyorum ama benim de ihtiyaçlarım oluyo bazen işte.
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ishal'e gelinceye kadar iyiydim de orayi okuyunca bir titreme aldi beni gecmedi de hala :/ erkeklere mi yonelsem napsam bilemedim simdi
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 napae said: Sparkcaster said: aa napae sıçıyomuymuş ya hiç yakıştıramadım Osuruyorum, sıçıyorum, ishal de olabiliyorum bazen.hayır :(
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 HUAHUAHUAHUAHUHAUHUAHAUHUAHUAHUHAUHAU
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İshal, sıçmak, osurmak dedim bi anda hepiniz belirdiniz.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Vingthor said: napae said: Hepinizin gözünde bir tanrıçayım biliyorum ama benim de ihtiyaçlarım oluyo bazen işte. /thread
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İyi o zaman şimdi hepiniz sevgilinizi, hoşlandığınız, beğendiğiniz insanı ishal olmuş gibi hayal edin, ben gidiyorum. Mujuuu
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 BLADEMAIL KASIN BEYLER MORT KASMIS CRITIC VURUYOR
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Neden utanalım ki, şayet ben misafirlikte kapı açık sıçarım hiç de gocunmam. Sanki onlar sıçmıyo lol KFC YEDIKTEN SONRA DÜŞÜNSENE HOT HOT HOT HOT
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 KAKA NE KADAR KOMİK BİŞEY YA HAHAHAHAHAHA KAKAOŞ kikişti atıksı ubuntu itiksi perçel perçel ayihihihih
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 allah hepinizi basur etsin, tuvaletinizi yaparken göz yaşlarınızı tutamazsınız inşallah
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kermit said: allah hepinizi basur etsin, tuvaletinizi yaparken göz yaşlarınızı tutamazsınız inşallah bacaana sıçarım çocuk
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 alışverişe gittim ve 4kilo altın kaka aldım.
Öne çıkan mesajlar