synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 BabacumMostors said: trolle geldim desene :/troll trolle baka baka trolleybüs
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 throine said: öff yine bilgisayar oyunlarına bağladı. cidden bak senin yaşında bir sürü insan var burada yani tek sen değilsin bizden büyük olan. hatta senden büyükler bile var. ama hiç birinde senin bu çok gördüm geçirdim kamil insanım siz daha veletsiniz tavırları yok. Trol kavramını bilgisayar oyunundan almadınız mı canım kardeşim? Kimseye velet demedim burada, ima dahi etmedim ama senin gibi o kadar çok yarası olan yavrucak var ki, veletliği sahipleniyorsunuz habire. Bilgisayar oyunu oynamanın veletlikle ne ilgisi var yahu? Ben de bilgisayar çıktığından beri oynuyorum.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Quel-Thul said: Masakari said: Meselan, herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz; ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir. Aa kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. Özgürlüğü bidir. Ha, başörtü, kurban olduğum ya resulallahtan gelebilir. Amma lakin ki öyle değildir. Benim eyyorlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler... fix'd fix'd
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Troll Etymology The verb troll originates from Old French troller, a hunting term. The noun troll comes from the Old Norse word for a mythological monster.[6] In modern English usage, the verb troll is a fishing technique of slowly dragging a lure or baited hook from a moving boat.[7] The word evokes the trolls of Scandinavian folklore and children's tales, where they are often creatures bent on mischief and wickedness. The contemporary use of the term is alleged to have appeared on the Internet in the late 1980s,[8] but the earliest known example is from 1992.[9] Early non-internet related use of trolling for actions deliberately performed to provoke a reaction can be found in the military; by 1972 the term trolling for MiGs was documented in use by US Navy pilots in Vietnam.[10]
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hayır bilgisayar oyunlarından almadık http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29 canım kardeşim ne kadar itici bi laf lan sdf
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 cetintas said: throine said: öff yine bilgisayar oyunlarına bağladı. cidden bak senin yaşında bir sürü insan var burada yani tek sen değilsin bizden büyük olan. hatta senden büyükler bile var. ama hiç birinde senin bu çok gördüm geçirdim kamil insanım siz daha veletsiniz tavırları yok. Trol kavramını bilgisayar oyunundan almadınız mı canım kardeşim? Kimseye velet demedim burada, ima dahi etmedim ama senin gibi o kadar çok yarası olan yavrucak var ki, veletliği sahipleniyorsunuz habire. Bilgisayar oyunu oynamanın veletlikle ne ilgisi var yahu? Ben de bilgisayar çıktığından beri oynuyorum.http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Kavga etmesenize ya daha yeni açtım kilidi, sapıttınız iyice.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hic eglenceli degil izlemesi ;/ sevin birbirinizi.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Xaenin said: Kavga etmesenize ya daha yeni açtım kilidi, sapıttınız iyice. kes lan zottik
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Pasta said: Xaenin said: Kavga etmesenize ya daha yeni açtım kilidi, sapıttınız iyice. kes lan zottik iki dakka dur olm birlik beraberlik mesajı veriyoruz burada.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bi dahakine konu dışına atıcam albümü zaten. heads-up vereyim dasaaa sdfs.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 oy.. BAN GELİR ama bol bol. sdfsfsdf siz gene iyi dayanıyorsunuz
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 oo album konu dısında giderse gokten madalya yagar sfgdhf
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Buraya alınca geri gidiyo postlar, herşeyi düşündük biz.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 6 sene önce konu disinda degil miydi albüm zaten? ben mi yamuluyorum yoksa.
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 en son bu yuzden forum cokmedi mi mesaj sayıları elle duzeltilmedi mi falna bisiler vardı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kaan be bi, kere at şunu konu dışına.. bir kere be
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Nakliye sırasında sıkıntı olacak diye korkmasam atıcam.
Öne çıkan mesajlar