Pipet Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 en sevdigim espiri de saçı kestikten sonra uzunlara -Ne o len kız gibi saç uzatmışın. asfdasdf demek
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Pipet said: en sevdigim espiri de saçı kestikten sonra uzunlara -Ne o len kız gibi saç uzatmışın. asfdasdf demek en sevdiğim espri "espiri, esprinin piri" diye yazarken hata yapanlarla dalga geçmek. o değil de sevdiğiniz espri uzun saçlılar saçı kesmeden önce "ne o saç kız gibi" diyip kestikten sonra "abi kuşa dönmüş kafan, ahahah uzun saçlarla daha iyiymiş be" demek olmalı. sonra kaçın. dövebilir çünkü
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 en nefret ettigim de, saclari kestikten sonra -aferin len, bok gibiydi, köylü kizina benziodun zaten eheeüeüe diyen tipler. azcik yürekliysen kestirmeden önce söyleseydin ibis.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 azcık xunn havası katayım dedim mesajıma yoksa öle derdim asdfas
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 A takımı resmi altında AYAR TAKIMI yazman lazımdı Xunnsu olabilmen için
olitere Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 vaniLLe said: en nefret ettigim de, saclari kestikten sonra -aferin len, bok gibiydi, köylü kizina benziodun zaten eheeüeüe diyen tipler. azcik yürekliysen kestirmeden önce söyleseydin ibis.ahah ulan saçları kestirdikten sonra bütün evren öve öve bitiremedi yeni halimi.Bir allahın kuluda uzunken bok gibiymiş demediki
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 birazdan buraya dünyanın en mükemmel yemeği gelecek can geçen gün anama sövmüştün söylediğimde hatırladıysan işte o yemek
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 en iyi ve en mükemmel benim. http://i56.tinypic.com/2ajp94g.jpg
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bazen çok acımasız olabiliyonuz patiler
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 özür dilerim sinirlerime hakim olamadım
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kendim yaptım arkadaşlar açsanız buyrun gelin dicemde bana bile yetmez o HA HA HA
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 evet fatih gel seninde karnını bahar yapayım
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bende bir an korktum et yemeği gelecek diye.
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 o gördüğün yemek et yemeğinden daha iyi ya bence
Dayman Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 gökalp seninle ciddi düşünüyorum. alıcam seni.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 karnıbahar kadar pis kokan sebze var mı ya? belki pırasa ya da brokoli... nası yiyonuz arkadaş
Öne çıkan mesajlar