Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kermit said: sipeyskeyk said: gören de gökalp robert da falan okudu zannedecek kes lan kel oğuza diyince daha bi güzel oluyo lan bunu sana diyince pek bi etki yaratmıyo =( gökalpe robert vardı da o mu gitmedi sanki. yavuz selim lisesi mezunu.mis gibi.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yavuz selim olsa olsa ortaokul olur ya lise yakışmamış yanına
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vaniLLe said: olitere said: vaniLLe said: ben kücükken cok karizmatikmisim de haberim yokmus. gecen gün aldigim fb mesaji; said: yahu sen o yuvarlak camlı gözlükleri olan kıvır kıvır saçlı, babasının motoruyla okula gelen Nil misin acaba? asdfuhfdso musun doğruyu söyle bide neden albüm o'yum. konumuz ilkokul degil mi? yoksa origamiden kurbaga mi yapiyoruz, pardon. nil ilkokulda salağın tekiydi ben hatırlıyorum...
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 nilin bende ilkokul fotoğrafları var verim mi beyler
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 nile bizim ilkouldan bi feridun diye arkadas vardı bi ara mail atmıs senin götün kalkmıs görmeyeli ben seni seviyodum falan diye ahahahaha
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 of resul yani. itiraf.com capsi bile var onun da. niye kirli camasirlarimi döküyosun ortaya arkadasim. sus.
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 canımsın... üzülme daha fazla leak etmem.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 edemenki daha ehehe bi tek ersin vukuati var. cimlere basma ersin cimleri eziyorsuoon.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yaşlandırma tekniği ile nil in tipini deşifre ettik http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/nil-yaslandirma-teknigi.jpg
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ahaha hobaa. aksakalli dede nilsettin olmusum! niye sasirdin engin, sen degil misin erkek oldugumu iddaa eden sdf
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 nil ross -şurada küçük bir kobra varmış, dum dum dum, şimdi de şurada onu pullayan biri varmış dum dum dum
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vaniLLe said: ahaha hobaa. aksakalli dede nilsettin olmusum! niye sasirdin engin, sen degil misin erkek oldugumu iddaa eden sdfİroni lan sdf
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 BabacumMostors said: nil ross -şurada küçük bir kobra varmış, dum dum dum, şimdi de şurada onu pullayan biri varmış dum dum dum ürkek ceylan aggroyu cekmis badum dum dum dum annesi wipe yimis dum dum dum
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 olitere said: a benzeten bi ben miyim niye -a ? hangi ismi kullandın o resim için merak içindeyim şu anda löl
escape Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 burdan a ya değil g ye benziyo olm önden bakarsak a ya benzeyebilir ama iyimiş paylaşım için teşek
Öne çıkan mesajlar