kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 of fakir okulunda okumayı geçtim öğretmen olmak çok büyük derttir lan karne parası topluyodur bu hahahah
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bi an kendimi kaybettim ağır olduysa kusura bakma
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 beyler şu andan itibaren üstünüzü başınızı silmek için peçete bulundurun bende gidip doktorumdan gözlük isteyeyim soğan doğrarken gözlerim yaşarıyo galiba bi sorun var gözlerimde
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 FAKİR DEVLET OKULLARINDA BEDEN DERSİNDEDE PARA TOPLANIYOMUYDU YA ? AHAHAHAHAHAHA
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 özel okulda hangi eklerin ayrı hangi eklerin bitişik yazılacağını anlatmıyorlar mı?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gören de gökalp robert da falan okudu zannedecek
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 SeaGle said: özel okulda hangi eklerin ayrı hangi eklerin bitişik yazılacağını anlatmıyorlar mı? parasını verip ayırttırıyoduk biz sizin gibilere ayrıca sendemi öğrenemedin prensip meselesi bu ayırıp ayırmamak
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sipeyskeyk said: gören de gökalp robert da falan okudu zannedecek kes lan kel oğuza diyince daha bi güzel oluyo lan bunu sana diyince pek bi etki yaratmıyo =(
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben kücükken cok karizmatikmisim de haberim yokmus. gecen gün aldigim fb mesaji; said: yahu sen o yuvarlak camlı gözlükleri olan kıvır kıvır saçlı, babasının motoruyla okula gelen Nil misin acaba? asdfuhfds
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oğuz geçen gün espri yaptı. benim başım kel mi dedirtmeyin bana dedi hohohohoahha
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vaniLLe said: ben kücükken cok karizmatikmisim de haberim yokmus. gecen gün aldigim fb mesaji; said: yahu sen o yuvarlak camlı gözlükleri olan kıvır kıvır saçlı, babasının motoruyla okula gelen Nil misin acaba? asdfuhfds AHAHAHAHAHA erkekse platonikmiş
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 barnacle said: oğuz geçen gün espri yaptı. benim başım kel mi dedirtmeyin bana dedi hohohohoahha oğuz ve espri anlayışı...
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vaniLLe said: ben kücükken cok karizmatikmisim de haberim yokmus. gecen gün aldigim fb mesaji; said: yahu sen o yuvarlak camlı gözlükleri olan kıvır kıvır saçlı, babasının motoruyla okula gelen Nil misin acaba? asdfuhfdso musun doğruyu söyle bide neden albüm
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 olitere said: vaniLLe said: ben kücükken cok karizmatikmisim de haberim yokmus. gecen gün aldigim fb mesaji; said: yahu sen o yuvarlak camlı gözlükleri olan kıvır kıvır saçlı, babasının motoruyla okula gelen Nil misin acaba? asdfuhfdso musun doğruyu söyle bide neden albüm o'yum. konumuz ilkokul degil mi? yoksa origamiden kurbaga mi yapiyoruz, pardon.
Öne çıkan mesajlar