sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vaniLLe said: Bunu gördüm kendime geldim
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 zürafayı anladıkda o kısmı nasıl bir kafayla çizdin keyk
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sipeyskeyk said: abi bu arada kız LIECHTESTEIN'lı. Dünyada 30.000 tane falan var toplamda, belirteyim. belli ekmek gibi
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mortis said: Great Teacher Cerebralis sipeyskeyk said: böyle öğretmenim olsa okuldan çıkmazdım :( saolunuz,böyle hep maske falan takılsak keşke de arada sıkıcı da olabiliyo ders farkediyorum=) bir başka aktiviteyle comin soon=P
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Fistan said: sipeyskeyk said: abi bu arada kız LIECHTESTEIN'lı. Dünyada 30.000 tane falan var toplamda, belirteyim. belli ekmek gibi ney
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 suratı diyorum dilimlenmeye hazır somun ekmek gibi
napae Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sipeyskeyk said: http://i52.tinypic.com/vidzjr.jpg Bayanın daha belirgin bir fotoğrafı yok mu?
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vaniLLe said: Llama said: 29999 tane daha var saldırın diyor kadin erkek farketmez yaaani? kızlar kıza erkekler erkeklere eş cinsel varmi ki patide acaba
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 niye partner mi arıyosun demek istedim lamacığım. çok güzel orta açmışsın. vole vuran forvete de niye vurdun denmez ki.
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cerebralis said: cerebralis said: biz bugün hayvan olduk sgdhsg ben eşek olmaya karar verdim.buyrun okuldaki minyatür jungledan kareler eheuehu önçalışma =P davşan,panda ve eşşek biladerler tüm jungle toplandık keçiseven kamyoncu kaPlan kardeş kendini tanıtıyo kuzu sfdgh bunlar bu tip çalışmalar için biraz büyük değiller mi yav? başarılı olmuş gerçi o ayrı ama bizim zamanımızdaki ortaokul oluyor bunlar galiba? bir de sınıf ortamı ilginçmiş gerçekten.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 biz anca yerli mali haftasi kutlardik mmmeh.
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 6.sınıflar bunlar.amaç maske yapmak değil zaten ama maske takıp kendileriymiş gibi anlatmaları soora çıkarıp 3.tekil(it) kişi gibi =P çocuklar hem hala daha =) ne güzel
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ulan çocukluğumda hiç şöyle şeyleri kesip mesip kafama uyduramadım, bir eserim yoktur. Bu kadar sanat yoksunu bir adam olur hehe
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yerli malı haftasına çikita muz getiren zengin piçiyle sağlam dalga geçmiştik, öğretmen de arka çıkmıştı, tatlım benim.
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Somon said: bakın troll olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz ancak bu tür başarısız trollemeler ile bir yere varamazsınız. Sizlerden daha yaratıcı daha çok düşündürücü, ilk bakışta anlaşılmıcak şeyler bekliyorum. Yane sizin çeteniz iyi bir çete yeni nesilsiniz fln 5-6 kişisiniz güzel işler çıkartabilirsiniz ama bu tür ufak şeyler inanın ilgi çekmiyor troll niteligi taşımıyor. umarım bu söylediklerim size yol göstermemde yardımcı olur. TROLL yeni miyiz =D ? yaa. yaaa
Öne çıkan mesajlar