napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: napae said: Benim arkadaşlarım terbiyesiz, pipi gibi şeyler yapıyolar kardan. :/ pipi gibi şeyler nasıl ya pipidir o zaman o ona benzeyen başka bi şekil ne varki patlıcan ya da o tarz bişiler olurki onu da yapmaları saçma zaten "hadi lan kardan patlıcan yapalım" saçma yani. Doğru diyosun, benim hatam. Pipi gibi şeyler derken cinsel organları kastediyodum.
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kardan adama kaç cinsel organ yapıyorlar kafam karıştı şimdi benim? hermafrodit falan mı?
olitere Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: napae said: Benim arkadaşlarım terbiyesiz, pipi gibi şeyler yapıyolar kardan. :/ pipi gibi şeyler nasıl ya pipidir o zaman o ona benzeyen başka bi şekil ne varki patlıcan ya da o tarz bişiler olurki onu da yapmaları saçma zaten "hadi lan kardan patlıcan yapalım" saçma yani.dasaayı taklit etmeyin lan
napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Hayır ayrı ayrı cinsel organlar yapıyolar kardan. Kardanadama ek uzuvlar yapmıyolar.
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tamam abi bırak o muhabbet boka sardı zaten.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 BeIlow said: sen kafadan döküyorsan bilemem bebeğim alkolü. ya da içmek yerine farklı bir şekilde vücuda sokuyorsan sorgulamam ?alkol alınır hocu edit: hatta içki içilir alkol alınır
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 alınabilir evet ama içmek doğrusudur gibin geldi bana . türkçe garip dil sonuçta. alkol almak, alkol içmek filan argosu, halk dili çeşitli bi ton türevi var . Neyse saygılar
olitere Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Laorx said: alınmaz, tüketilir zaatüketirken içine alıyorsun ama
napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Alkol içmek diye ben de duymadım hiç. Sen en iyisi içki içmek diye kullan.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 içilir tabi yanlıs diil de. cevirmeye girince mesela memur alkol aldınız mı diye sorar gibi ondan alkol icmek garip geldiydi
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bizim tek hatamız ayrıntılara fazla takılmak.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ayrıntıya takılırım manasında
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tartismanin gereksizligi +sonsuza gidiyor
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ha ok bir an sense of humour ımı kaybettim, gerçekten mühendissin sandım ve "nassıı yaneeeğ" dedim. Geçti şimdi.
Öne çıkan mesajlar