kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 olitere said: kermit said: olitere said: cerebe atar noldu canının sıkan bi durummu oldu ?üzüntüden ağlıyorum sende kes lan senle uğraşacak vaktim yok 2 geyik gördümü bok gibi cıvıma ortamda
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 saolasın kermit. ankaralı değilim ama olsun gene de. öyle 35 olmaz olsun
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: ankaralı 15 yaşındaki veletler 35 yaşındaki adama bile "la bebe" diye hitap ederler doğru
olitere Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: olitere said: kermit said: olitere said: cerebe atar noldu canının sıkan bi durummu oldu ? üzüntüden ağlıyorum sende kes lan senle uğraşacak vaktim yok 2 geyik gördümü bok gibi cıvıma ortamda
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o kadar da ankarada kaldım ama doğru söylüyosun es geçiyorum.daha çok gezmeliyim ama bebe deseydi neyse
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mal bebe var asıl. ama izmirin abecisini tercih ederim. gevrek bir abeci iki
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tamam ya kermit kurtarmaya çalıştı ama dayanamıcam. ankaralı olmak daha kötü, bu yenilgiyi kabul ediyorum. ankaralı değilim. ama o çocukbebe de 35 değil!!!1
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya tamam hadi 35 değil de 30 olsun
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 barbu said: tamam ya kermit kurtarmaya çalıştı ama dayanamıcam. ankaralı olmak daha kötü, bu yenilgiyi kabul ediyorum. ankaralı değilim. ama o çocuk da 35 değil!!!1 izmirli olmakmı ankaralı olmakmı peki ? yani bebe demekmi ? yoksa çekirdeğe çiğdem. domatese DOMAT leblebiye nohut ve daha niceleri gibi... DEMEKMİ ?
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 of ya. tam bir öğretmen cidden. peki örtmenim.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: barbu said: tamam ya kermit kurtarmaya çalıştı ama dayanamıcam. ankaralı olmak daha kötü, bu yenilgiyi kabul ediyorum. ankaralı değilim. ama o çocuk da 35 değil!!!1 izmirli olmakmı ankaralı olmakmı peki ? yani bebe demekmi ? yoksa çekirdeğe çiğdem. domatese DOMAT leblebiye nohut ve daha niceleri gibi... DEMEKMİ ? zor soru..bu durumda bebe demeyi tercih ederim sanırım.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 antalyalı olup da "ayen nabağn zeeğeen" demek de var
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 öğretmen diye ezdirmeyin lan kendinizi okul dışında istediğinizi yapmakta özgürsünüz hatta aynı otobüse binip inadına siz oturun oda ayakta gitsin yer vermeyin. sonra ertesi gün sınıfta sizi kötülesin
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya nalakası var örtmenlikle. değilim öğretmen falan kandırdım sizi.ben de mankenim safdhsgashdfhs aman diyim
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dragonmax said: antalyalı olup da "ayen nabağn zeeğeen" demek de var antalyalı değilim malesef romen oluyorum ben benimkiler hiç değilse eğlenceli
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 cerebralis said: ya nalakası var örtmenlikle. değilim öğretmen falan kandırdım sizi.ben de mankenim safdhsgashdfhs aman diyim e o zaman şimdiye kadar seviyeli bi şekilde yükleniyodum sana kusura bakmazsan ağzımı bozarak laf sokucam sana
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 cerebralis said: ya nalakası var örtmenlikle. değilim öğretmen falan kandırdım sizi.ben de mankenim safdhsgashdfhs aman diyim hepimiz mankeniz!
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: Dragonmax said: antalyalı olup da "ayen nabağn zeeğeen" demek de var antalyalı değilim malesef romen oluyorum ben benimkiler hiç değilse eğlenceli sana demedimki? senin antalyayla bi bağın bağlantın var mı?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu arada saat 01:30 olunca beni uyarın yatmam lazım
Öne çıkan mesajlar