Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hipnoz ediyor bakmayin ban isteyen seele poposunu sallıyor. gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 uu beybi beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 akrep erkeğiyim her yerde sevişirim üleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yıldızlardan cok dunyanin veya ayın konumu belki etkili olabilir. İnsanlar bunu yıldızlara baglamislardir öyle zannedip. Dunyanın çekirdeğinde koca bir mıknatıs var, ay dediğimiz sey de okyanusları oynatıyor yerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 MR'a giren gencin burcu değişti!!!!! başka bullshit yorumunuz var mı? ilgi ile izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ay önemli, chupacabralar aydan etkileniyorlarmış mesela, yarı kurt olduklarından=)...yaaşasın bütün chupacabra burçlarııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 CoCa123 said: ahahahahahajkdfjs. hırslı birinin bile neşeli olması pozitif enerji yayıyo, garip aha bu var işte, ilginç. belki de rol yapıyosun demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa çok ikna edici konusuyor fikrim değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: BabacumMostors said: dasaaa said: BabacumMostors said: öyle deme lan insan ilişkilerinde başarımın bir kısmını burçlara borçluyum, doğum tarihini bildiğim insanlar hakkında tanışmadan öce bilgi sahibi oluyorum. neyi sever, neye takar, ne drsem ifrit olur huyuna suyuna nasıl gidilir kabaca kafamda toplayabiliyorum sadece 2 kişide tutmadı o da standart sapmadır en nihayetinde ben de göğüs büyüklüğünden karakter tahlili yapabiliyorum! o en basiti ya görüşmeye devam edilecekler görüşülmeye devam edilmeyecekler mmmmppphhhh seviyorum seni lan! gelince kesin görüşmeliyiz. EVET! bu arada şirket kursak kesin batarız -Memesuz hanım, yeteri kadar memeniz olmadığından sizinle çalışmamaya karar verdik -Ama.. CV? -Meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: 0ne said: Aynen burclarla karakterler epey ortusuyo, en azindan kendim icin dogru oldugunu soyleyebilirim. Oglagim, en iyi burc, saygilar savunmama kanıt olarak 0ne'yi kullanıyorum hakim bey. noooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 olm sıkarken mevsimsel durumların insan üstüne etkileri olabileceğinden ve zamanında bu mevsimsel durumların sadece yıldızlar ile takip edilebildiğinden bahsedin. sonra da "evet bu bağlamda saturn'un geri geri gitmemesi -çünkü geri gittiği falan yok hiç- insanlar üstünde etkisizdir. ama doğumun olduğu mevsim ve çocuğun o dönemdeki büyüme şartları hayatına ve karakterine etki edebilir. aylar ile karakterler arasında bir korelasyon belki yakalanabilir. yoksa gökcisimlerinin etkisi olduğu yok tabii" falan gibi bişiler diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oğlak en sıkıcı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yengem bir kiz var dedi. memeleri nasil dedim. pislik diyip döndü gitti. abi baskalarina göre meme önemli bir kavram degil sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 wonder bra hakkında görüşlerin nedir dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 iş yerinde küçük memeli çalıştırmak iyidir. ulan yoksa sen nafaka öderken batarsın, ben de açılan davalardan. abiler gibi ortam kurarım şerefsizim. hepsi tahta hatunlardan ilk 11 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 NolaxThensbane said: wonder bra hakkında görüşlerin nedir dasaaa kalpazanlık olarak değerlendirilmesi için gen soru vermeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bizim bakkal bizim bakkal olmasaydı belki ben bakkal olurdum burçlar çok rererörörö ama garip sessizliği örtmek için uydurulmuş da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Lyv said: oğlak en sıkıcı ya Hade ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 o garip sessizlik yerine seni sertçe belinden yakalasam ve kendime çekip hemen öpüşmeye başlasak daha güzel olmaz mıydı sence? bence daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 0ne said: Lyv said: oğlak en sıkıcı ya Hade ordan ben anlamam zati atlamışsın ibiş gibi ahanda sıkıcısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 lan takip edemiyorum bi oglak diyonuz bi meme diyonuz.ordan baska konuya. biraz yavas ya bizimkide beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: o garip sessizlik yerine seni sertçe belinden yakalasam ve kendime çekip hemen öpüşmeye başlasak daha güzel olmaz mıydı sence? bence daha güzel olurdu. güzelden ziyade mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oğlak erkek değil mi lan? oğlakta meme ne arar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 0neın oğlak olduğu nası da belli ya ahahaha, dasaa da koç veya aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar