Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Benim burcum yok burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 akrebim ben (koşarak uzaklaşın) burçlara inanmam (yine de kaçın) 2012' de bi cacık olmıcak (sakinleşebilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 işin sinir kısmı inanmıyorum desen bile burçlara inanan ya da geyik amaçlı biri bişiler söylediği zaman burcunla ilgili bilinç altında yer ediyo bu ve etkiliyo seni. o yüzden yanımda burç muhabbeti edilmemesini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Başşagh burcuyuk delü kanluyagh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 vidar hatırlat bi ara yanında burç muhabbeti açıcam. ama 2. cümleyi getiremem büyük ihtimal. sen devam edersin :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 balığım, duygusalım kızlar. selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ben de balığım, fakat biraz odunum, yok duygu muygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 koç, yükselen akrep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Aluriel said: yay Yükselende Yay (tu) >:D< -Burcun? +Yay -Ayayayay +hö?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aslannn yükselen akrep ben gazete astrolojisine diil de inanıyorum ya bu mevzuya gezegenler evler falan tarota da başladım hanımkızlar bakarım artık isteyene=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yükselen ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben de inanayım inanayım diyorum da nerde 22 senede para, aşk. hani nerde. bi defa bile mi gelmez gezegenler benim için hizaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gezegenlerin işi gücü yok hizaya gelicekler bi de sen seviş diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bilmem kaç ışık yılı uzaklıktaki bilmem ne takım yıldızının ve bilmem ne gezegeninin hayat boyunca üstünüzdeki etkisinin toplamı... *omuzuna dokunur* bu kadar bile değil.. az önce kaderini kaydırmış olabilirim keza diğer tüm gezegenlerin toplamından daha fazla etki ettim sana.. sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Aluriel said: gezegenlerin işi gücü yok hizaya gelicekler bi de sen seviş diye ? ne anladım öyle işten o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yandın barbu bi 22 yıl daha çekilir mi şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bütün gezegenler maşallah bütüüüün o yıldızlar maşallah birer mahlukattır maşallah CENAAAAAABIALLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAÂÂH otomatik kapı sesi onları senin gibi biri maşallah dalga geçsin diye yaratmamıştır haşa of çok canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 inşallah hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 balıkız ama bi olayını görmedim bu güne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ızgarası güzel olur.. temizle, sebze doldur at fırına.. misss başka da bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Oğlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 oğlak mı ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nesi ıyy, mis gibi burç işte. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar