yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 uzaktaki eşe dosta fotoğraf göndermek için pratik yöntem arıyorum fotoğrafları çektiğim gibi 12mp olarak göndermem ama 800 piksel de göndermek istemiyorum, en azından 4-5 mp olarak göndermek istiyorum.(15*10 bastırmak isteyebilirler hani..) O yüzden facebook'ta istediğim kişilere özel gösterebileceğim albüm açmakla falan da uğraşmak istemiyorum. Yakın bir zamanda flickr'da pro hesap satın alacağım. Oraya private olarak fotoğraf yükleyebiliyoruz. Peki private yüklediğimiz fotoğrafları sağ tık -> resim kaynağını kopyala şeklinde paylaşabiliyor muyuz istediğimiz kişilerle? Malum milleti flickr'a üye etmeye çalışamam fotoğraf göstermek için... Esasen istiyorum ki bir siteye fotoğralfarımı yükleyebileyim ve o fotoları görmek için insanlar belli bir şifre girsin... Var mı böyle bir sistem? Ücretsiz olsa iyi olur... Keşke flickr'ın veya google'ın hizmetlerinde böyle şifreyle açılan fotoğraf olayı olsa... yoksa var mı? :D Diğer alternatif de dosya paylaşım siteleri. Ama bu siteler de 40-50 yaşındaki teyzelerim için karışık gelebilir mesela. Rapid'e yüklesem sayfa açılacak da kod girilecek de 1 dk beklenecek de... İnsanlar için zahmet olur. direkt dosyayı -arayüzsüz- indirecek bir link sunan bir site de pekala işime yarayabilir... önerilerinizi bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 msnden tek tek gönder resimleri olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bedava alan veren servisler var, oralara şifreli rar ile upload edebilirsin. örn. Awardspace.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dropbox.com kullanabilirsin, kişisel bir alanın olur. ya da mesela facebook'ta private yaparsan profili, aşağıda bir link veriyor ve o link ile isteyen erişebiliyor. senin şifreleme mantığın aslında. aynısı flickr'da falan da vardır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dropbox kullanirsin, klasorlerini public veya sinirli olarak istediginle paylasabilirsin. internet bolumunde konusu var, hatta benim referral imdan falan uye olabilirsin (firsatci uye) edit: zamanlama fail yazana kadar gelmis =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dropbox hakkaten güzel bişeye benziyor. 250mb'ın hayırlı olsun kharon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 500 :) edu mailin varsa 500 er 500 er geliyor bu arada ,senin de haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tuh bak kharon yolladi davetiyeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ahahhah mum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bana da versenize lan böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://db.tt/FBRoInD <= super dropbox invitation'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 https://www.dropbox.com/referrals/NTE2ODIyMTI3OQ?src=global0 gec kaldim galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ulan hangisine şaapsam.. Neyse mum'e kayıt olayım eşitlik sağlansın lan arada kaldım ohaohahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 !!! benimki 501 veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 veee cengizin soyadini da ogrendim =) benden kayit olmus, simdi uyarisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bu sferki mum un hakkiydi, alengirli linklerle hizli davrandi , ama bundan sonrakinde link clipboard da hazir bekliyor olacagim. http://thecheesefreak.files.wordpress.com/2010/12/well-done.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 photobucket.com dan da yapabilirsin istediğin şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mum_Chamber said: veee cengizin soyadini da ogrendim =) benden kayit olmus, simdi uyarisi geldi. Kişisel bilgilerimi çalmak içinde di mi bu böhü, yoksa kim bu kadar isteyerek davetiye gönderri ki böhüü ahaha bu arada ne güzel bişeymiş yahu bu ben bunu süper kullanırım bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Fistan said: photobucket.com dan da yapabilirsin istediğin şeyi http://img35.imageshack.us/img35/6977/asdpa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bu arada, şimdi herhangi bişey attığımda dropbox folder'a düşüyor ya. Orda yer kaplıyor mu bundar? Yani bişey attığım zaman hemen klasöre de düşüyor, onlar sadece görüntü mü yoksa direk indiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nerden nereye atinca anlamadim da, dropbox klasorundeki hersey yer kapliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Şimdi mesela tarayıcı üzerinden dropbox'a dosya attım, onu hemen senkronize etti klasör. Pc de 2 yerde olmuş oldu yani. Bi gönderdiğim orjinallerdin bulunduğu yerde, bi de dropbox folder'da. Öyle oluyor yani ayarı yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 selective sync yapabilirsin. sadece sectigin dosyalari bilgisayarina yukler. misal /pictures klasorunu bilgisayarina yuklememeyi secebilirsin. ama dropbox.com'da durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Obaaa tamam işte bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 msn skydrive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar