burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 selams. ben sinema okuyorum ve bu sene bitirme projesi kapsamında starcraft teması içeren bir film çekmek niyetindeyim. preproduction aşamasındayım. henüz senaryomu yazmadım. ciddi bir şekilde yazmadan önce işi bilenlere danışmak istedim. böyle bir filmde neler olmamalı sizce? gamer karakterler nasıl gösterilmemeli vs. gerçi film standart izleyiciye hitap edecek ancak oyuncuların öf bu ne be çok saçma diyeceği şeyleri içermesini istemiyorum. her tür fikrinizi öğrenmek isterim. film kısa film olacak. machinima olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yarın 10da okudal olucksan sonrasında konusuruz yüğzyüze. nasıl bi film cekiceksin? oyuncunu hayatımı yoksa bnaya ingame bişilermi? ne kadar oyunu bilenlere yöenlik olucak ne kadar genel kitleye hitap edicek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 maalesef okula gelemicem yarın, çok uzaktayım şu an. ama mutlaka konuşmak isterim seninle. film aslen koreli türk olmaya heves eden türk gençleri odaklı diyebilirim. nerd kültürüne hitap edecek fakat bir yandan da kendi başına da anlamlı olacak starcrafttan bağımsız bir şekilde. kara komedi türünde bişey olsun istiyorum ama oyuncuları salak gibi göstermek istemiyorum bilinçsizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 böyle çok genel bir soru olmuş, cevaplaması zor biraz. nasıl bişi düşündüğünle ilgili taslakvari de olsa bişeyler söylersen daha rahat cevap verilebilir. şu geldi direk aklıma =P http://www.youtube.com/watch?v=-HDhRNfC6aA&feature=player_embedded bundaki her şey olabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 konusalım konusalım, ince meseleler bunlar. benim bi motion graphics işim vardı, yarım kalmışkabaca, wc3 oynanıyna birinin klavyesinden inteface fırlıyodu mouse'un etrafında minimap dönüyodu falan filan, bulursam onuda gösteriyim sana. cok karımış gibi olmıyım bende zaten, bu arada tuncanın verdiği örnek 10 numara. ne cok geek ne az, oyun dısındanda cok fazla gödnerme yaptığı için herkez bağlanabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 önemli bir turnuva maçına çok gaz müzikle + 300 apmyle başlayıp 3. dkda cheese yeme sahnesi olabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 emerik filmleri gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hahah baya güzelmiş tunca, teşekkürler. işte ben böyle şeyleri bulamadım örnek olarak neler yapılmış filan. elbette tek akıllı ben değilmişim onu görmüş oldum böylece. benim projemde kız olmayacak, baba olmayacak, süpersonik mekan, güzel gear, üniforma, close up klavye filan bunlar olacak. bi de bu kadar komik olmayacak herhalde. ben daha ziyade durgunluktan güldüren bir şey yapacağım office tarzı diyebilirim. projelerimiz için birer blog açıyoruz onun linkini vereyim, ilham aldığımız şeyleri filan koyuyoruz. http://planninefromouterspace.tumblr.com bilemiyorum yani overallda cidden olmaması gereken bir şey aklınıza geliyorsa onları bilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 mesela atari esprisi olmamalı, veya konsol esprirleri. başka bir tadı dokusu var sonucta scnin hatta genel olarak bilgisyar oyunlarının, ondan cok şaşmamak lazım. daha klasikleşmiş internet memelrini yedirebilirsin filme, I'm inyouru base klling your doodz gibi zerglin rush kekeke gibi. hatta all your base are belong to us falan. office se ofis, trailer estetiğiyse trailer, romantik komediyse romantik komedi ama bence başka bir estetiğede yakın durman lazım. izleyici birinden kapmıyosa diğerinden bişeyler kapmalı. proud nerd durumlarına ne kadar girilmeli bilmiyorum ama cok zarrı olmaz herhalde abartılmadığı sürece. onun dısında ne kadar görsel ipucu ne kadar cok ufak detay o kadar iyidir, ikinci monitördek day9 streamide olabilir, boxerın fotorafıda olabilir, gercek dünyada uygun bi yere denk getirilmiş starcraft ses efektide olabilir. muhtemelen genel konudan cok detaylara oynıycağın bi iş olucaktır, sonudna ufak bi twistled ekonuyu bağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bir ara vaktin olduğunda şunlara göz at derim, sc kültürüyle biraz daha haşır neşir olmak işine yarar muhtemelen: http://www.youtube.com/watch?v=NJztfsXKcPQ http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=154789 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=182038 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 özellikle ilgkini kesinlikle izli. bir sc oyuncusunun aşkı ne direk anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 çok teşekkürler beyler, gerçekten tam ihtiyacım olan şeylerdi verdiğiniz bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.mixpod.com/standalone.php?id=57064379 şurda da yine day[9]'ın anlattığı hikayeye bakabilirsin, ne kadar yararı olur bilmiyorum da olur belki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sirinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Nerd yelpazesini çok geniş tutma, onun ipi çok kolay kaçıyor. Zilyonlarca nerd arkadasın var, fütursuzca feedback al çünkü komünite yansıtırken bireysel yüzü kör noktada kalabiliyor bazen insanın. Zaten "Aww, poor nerdz with no lief baww" yapmayacagına eminim. Konu SC olacaksa, şirinlik yok gibi birşey. Çünkü gayet manly bir topluluk diger türlere kıyasla, adamın filmini yakarlar. Kesinlikle Bir spiker duo'suna yer ver filmde, çok kısa laf söyleyip bir daha gözükmeseler bile. Tasteless ve Artosis gerçegi var sonucta. Oyuncuları iyi seç, konudan bir haber olan admaın eline texti verirsen ruhu alamaz, dünya kadar nerd var bul onları. Sen Scott pilgrim tarzından falan bahsetmiştin, o bir sürü şeye entegre olur ama Starcraft'a entegre olmaz. Daha yırtıcı çünkü SC. Zafer-hırs-şan şöhret(xunn), hayal kırıklıgı-umutsuzluk, küçük düşmek.(tunca) OF STARCRAFT ÇOK GÜZEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ne manlysi lan, bilgsiyar basinda curumus nerdler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bunlarda korede progamer olan/olmaya çalışan iki kişiyle ilgili televizyon programları. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=116942 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=110964 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bigun gokcenin pesine takil elinde kamerayla, sonra kes yapistir, ama film rated r olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hosuna gitmeyen gercekleri, troll yapti banle diye savusturamazsin tatli kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Hepimizden fazla pati lurklüyorsun ama, self ovnaj oluyor. Forum MADALYALARIN var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 r rated olmazda, kadrajda durduğum sürece fazla sex drive olucaktır, izleyici konudan uzaklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gelip burda oyleyim boyleyim cok manlyyim demiyorum ama =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aquila said: gelip burda oyleyim boyleyim cok manlyyim demiyorum ama =/. Değilsin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben de onu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar