Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar aşığım yardım edin lütfen :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimse üzülmesin, herkes aradığı mutluluğu bulsun, hatta ben bile kaynak yaptığım demiri tutmak suretiyle yaktığım elimin acısını hissetmiyorum bile.
çiçekler böcekler ne güzel hayat güzel herkes yaşamalı, yaşamayı bilmeli[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
imzalık bi laf :)
bonus imza yapıorum sora sende topic açıp $ikayet etmezsin demi? :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Mesaj tarihi:
said:
Bonus, 29 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
lol, kızlar madalya sayısına bakmıyorlar .)

ben bu lafa bakarak sabaha kadar içerim valla[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
iç vallaha içmekle olmuyor teyteyyy okulda olsan :) abi neden okul diyeceksini cunki malzemesi fazla :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Mesaj tarihi:
ev 4 e 5 e kadar boşta noluo prawler yok yaw yalan dolan gelmiyor kimse :( hepsi ev cocuğu süt cocugu[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Mesaj tarihi:
zaten çağırdığım insanlar alt takım 16 15 yaşında gelmiyorlar heh sanki cok fark varya 17 olunca :) hehe bizim elemanlara alt takım derimde ben :) şimdi bunuda genelleme sanarlarda aman...[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Mesaj tarihi:
Valeron olum sende her yerde bi laf atıyosun tamam doğru onun imzası her yerde ve hep ilk oluyor ya görmemezlikten gelin yada halledin böyle heryerde olmaz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
heralde paticikte bizi arkadaş olarak bilmiyorlar belkide bilinmesini istememiştir :) ama ben açık konuşmak istedim belkide öyle değişmiştir tavrı[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
  • Yeni Oluştur...