Hagii Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 tayyip erdoğan kars da sit alanındaki heykele yıkılsın dedi ama benzetme de ilginçti "ucube" http://haber.gazetevatan.com/o-ucubeyi-yikacagiz/351586/9/Siyaset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mehmet Aksoy'un taliban benzetmesi şahane. http://www.ntvmsnbc.com/id/25169371/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben böyle sanatın üstüne işerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ne dertleri var heykelle anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ne gerek var lan heykele. park yapsınlar oraya. http://www.cocukparki.gen.tr/upload/dis-mekan-kondisyon-aletleri%20(47).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bir fıskiye bir kaç tane kültür fizik aleti bir de karsın ortasına battı çıktı yaptın mı işte sana hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ucube yakıştırması kendi kalitesizliği. esas düşünülmesi ve sorgulanması gereken kendisini iyice padişah zannedip yıkılmasını emretmesi. Hukuk diye birşey var. Sen istedin diye ne birşey dikilir ne yıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 heykeltıraş yada artık yapan tasarlayan her neciyse çıksa eşek hoşaftan ne anlar dese ne diyebilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mani said: ucube yakıştırması kendi kalitesizliği. esas düşünülmesi ve sorgulanması gereken kendisini iyice padişah zannedip yıkılmasını emretmesi. Hukuk diye birşey yap. Sen istedin diye ne birşey dikilir ne yıkılır. emretme durumu yok aslında pek. karar 2006 da çıkmış sanırım şikayet üzerine. rtenin icadı değil yıkılması sanırım ama saçma sapan yorum yapması fail olmuş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 tez kellesi vurula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ileri demograsinin ayak sesleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Darısı bizim başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Aluriel said: mani said: ucube yakıştırması kendi kalitesizliği. esas düşünülmesi ve sorgulanması gereken kendisini iyice padişah zannedip yıkılmasını emretmesi. Hukuk diye birşey yap. Sen istedin diye ne birşey dikilir ne yıkılır. emretme durumu yok aslında pek. karar 2006 da çıkmış sanırım şikayet üzerine. rtenin icadı değil yıkılması sanırım ama saçma sapan yorum yapması fail olmuş direk. sit alanındaki birşey alınan kararla yıkıldı diye anlatılsa sorun yok. ama asıl garip olan ucube yakıştırması. daha önceki dönemlerde de gördük bir takım gazeteleri okumamamız gerktiğini erdoğandan neyse bakalım ben hala kurtlar vadisi filistini bekliyorum. bakalım emine erdoğan orada da hepsini teker teker tebrik ediyorum falan diyecek mi kurtlar vadisi ırak ta ki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bu ba$ligi begenmedim, kapatilsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bunun yerine böle bişiler yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ahahahahahaa bunu yapsınlar varya muhteşem olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 işte tüm yönetim benim gibi olsa sorun kalmaz. "bunun gibi bişi yapıyoruz!" dedim mi destek alırım doğrudan zaten türkiye de güzel heykel mi var allasen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 boğazın girişine olur bak o, bi tayyip bi a.gül yanyana böle 400m lik heykeller :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar