Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karstaki ucube

Hagii

Öne çıkan mesajlar

mani said:

ucube yakıştırması kendi kalitesizliği. esas düşünülmesi ve sorgulanması gereken kendisini iyice padişah zannedip yıkılmasını emretmesi. Hukuk diye birşey yap. Sen istedin diye ne birşey dikilir ne yıkılır.

emretme durumu yok aslında pek. karar 2006 da çıkmış sanırım şikayet üzerine. rtenin icadı değil yıkılması sanırım ama saçma sapan yorum yapması fail olmuş direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

mani said:

ucube yakıştırması kendi kalitesizliği. esas düşünülmesi ve sorgulanması gereken kendisini iyice padişah zannedip yıkılmasını emretmesi. Hukuk diye birşey yap. Sen istedin diye ne birşey dikilir ne yıkılır.

emretme durumu yok aslında pek. karar 2006 da çıkmış sanırım şikayet üzerine. rtenin icadı değil yıkılması sanırım ama saçma sapan yorum yapması fail olmuş direk.

sit alanındaki birşey alınan kararla yıkıldı diye anlatılsa sorun yok. ama asıl garip olan ucube yakıştırması. daha önceki dönemlerde de gördük bir takım gazeteleri okumamamız gerktiğini erdoğandan

neyse bakalım ben hala kurtlar vadisi filistini bekliyorum. bakalım emine erdoğan orada da hepsini teker teker tebrik ediyorum falan diyecek mi kurtlar vadisi ırak ta ki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...