Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harddisc ses çıkarıyor kasılıyor.

Buddha

Öne çıkan mesajlar

hdtune indir, pro versiyona gerek yok normali indir,
ilgili diski tarat. quick taratma, normal tarasin.

eger herhangi bi sayfada problemli entry varsa screenshot koyarsan buraya faydasi olur.

ayrica sesi tarif et, click falan gibi mi, surtme gibi mi, motor sesi mi vs.
Sosyal ağlarda paylaş

daha ne kadar acik yazayim, diskin bozuluyor. ayni diskteki baska partisyona atarsan dosyani nasil kurtaricaksin?

tabiki baska bi medyaya yazman gerekiyor, thumbdrive mi olur , bozuk olmayan dvd yazici mi, external disk mi bilmiyorum. (:P)

ses cikartiyorsa yakinda yattara. testi yapinca da ne kadar ciddi, ne kadar degil gorucez.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi atacam bu PC'yi çöpe ya yeni PC alana kadar PC'siz takılayım napayım. Sırf 1 ay pcsiz kalmıyım diye buna harddisc almıyacam. Hey biliyorum yeni alsam onuda bozacak. P4 2.8 işlemci 1.5 gb ram 128 mb fx5200 ekran kartıyla dotayı 800-600 16bit grafik ayarları en düşükte donarak oynuyorum. İşekence gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Avarage 3.2 mb/sec diyor ölmüş bu. ATA/ATAPI-7 diyor info da (Hd Tune) bu hard sata mıdır? Sata 2 takabilir miyim bu pcye. Sıfır Sata2 hard hızlandırır mı pc yi. En azından bu donmalar gidermi yada Dota oynuyabilir miyim :D

Yada boşverin abi 1 ay sonra yeni PC alcam buna verceğim paraya yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet işte o şekilde işimi görüyor saolsun 1 ay idare etcez artık :D Vatan bilgisayardan pc fiyatlarına baktım çok pahalı. i5 işlemcili 3 gb ddr3 1gb ekran kartı geniş ekran leptopu indirimiyle 1460 aldım babama arakdaştan. Aynı özellikte masa üstüler 2200 tl nette. O arkadaşa ulaşıp kasa toplattıracam çok daha ucuza ayarlarım tahminimce. TAbi ben leptopların masaüstülerden daha pahalı olduğunu varsayarak hesabımı yaptım bakalım tutacak mı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...