Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben gelemedim kusura bakmayın artık, bir sonrakine inş. ( manisaya gitmem gerekti.. ) çok şey kaçırmadım umarım, köpük party'ler falan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 buluşmadık zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :D neden ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 izmir abi burası tolga beceremedi işte allahtan alsancakta uğrıcak kapı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hahah oley patlamış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 iyi hadi bakalım benim şimdi finaller başlıyo bitsin bol bol akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yok artık bi daha benden hayır beklemeyin : ) akarsanız denk gelirsek olur anca valla dün bile homede pati toplaşlması yaptık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Abi rasmon aramış beni duymadım sonra da çekmeyen bi yerdeydim telefona hiç bakmadım kusra bakmasın.. Becerememe değil abi hakkatten kimse bana dönmedi.Taha da arkadaşlarıylaydı biliyosunuz sonuçta izmiri =) Kısacası çok fena şekilde yalan olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 adamlar izmirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tolga karı kovalamış event yatmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Yok abi karı keşke o yüzden iptal olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tolga baya ekmiş yalnız telefonu duymadım telefon çekmedi falan yıl 2011 be olm derler addama sdffsd ben rasmon olsam çok bozulurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sorun değil olur arada öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 telefonu duymadım ne lan insanlarla buluşcağın gün. tolga direk yalan ahahahah TELEFONU MİKRODALGADA UNUTMUŞUM YEAA ::(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yav said: tolga baya ekmiş yalnız telefonu duymadım telefon çekmedi falan yıl 2011 be olm derler addama sdffsd ben rasmon olsam çok bozulurdum ben rasmon olsam kafasında şişe kırardım gazver gazver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Beyler bayanlar, netekim buluşma yatmış zaten de benim şahsen arkadaşlarımla bile doya doya vaktim olmadı geçirmeye. Ama İzmir'i beğendim. Bostanlı Karşıyaka Alsancak Bornova Narlıdere vs gezdik. Waffle'ımızı Akın'da yedik. Kızlarağası mı ne oraya uğradık, boncuktan ibaret oldunu bilsem girmezdim meheh Çok özledim arkadaşlarımla en önemlisi vakit geçirebildik. Yani Tolga ayırabilecek vakit bulsam ayıp ediyosun zaten gelirdim. I kiss u Ama cereb'in bedduasına inanabilirim buluşmama konusunda netekim efem giderayak uçağa binmeden el valizimi ofiste (nasıl olduysa!) çaldırdım. Bildin iş kıyafetleriyle gidip orada üstüme başıma bi şeyler aldım. Şehir güzel, insanları insancıl. Sevdim İzmir'i de. Tabi çok özledim insanlarla birlikte olmanın da etkisi büyük fakat buna rağmen gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 another happy customer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Llama said: yok artık bi daha benden hayır beklemeyin : ) akarsanız denk gelirsek olur anca valla dün bile homede pati toplaşlması yaptık be eee nerde bizim gibi adamlar =) fırsat bulursak yine nutella falan buluşuruz şu senin sarışın ingilizce öğretmeninide çağır nutella ile iyi anlaşıyorlar onlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben gelcem ama bikaç güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bloodless said: eee nerde bizim gibi adamlar =) fırsat bulursak yine nutella falan buluşuruz şu senin sarışın ingilizce öğretmeninide çağır nutella ile iyi anlaşıyorlar onlar :P aga sen gel barış gelsin ben daha ne ingilizce öğretmenleri çağırıcam yenileri düştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 o ne lan torrent gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 mauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Llama said: Bloodless said: eee nerde bizim gibi adamlar =) fırsat bulursak yine nutella falan buluşuruz şu senin sarışın ingilizce öğretmeninide çağır nutella ile iyi anlaşıyorlar onlar :P aga sen gel barış gelsin ben daha ne ingilizce öğretmenleri çağırıcam yenileri düştü :P olm manita munita fişlicekler bak sizi bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 höt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar