xlai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 beyler merhaba sızce pc win 7 32 bit yoksa 64 bit yuklemem lazım cok acıl cevap verırsenız pc özelikler -inter core 2 duo cpu p7350 2.00ghz -4.00 ram -ati mobility radeon hd 4650 acıl cevap verırsenız çok memnun olurum şimdiden tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 istedigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 otsiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 beyler lutfen adam gıbı cevap verın oyun oynamıyoruz burda bılen soylesın bılmeyen konusmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 gg no re bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 beyler adam ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 beyler gercekten surda bıse soruyoruz adam gıbı cevap verın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 lan 32 demişler işte daha ne desinler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 KHaRoN said: istedigini verilmiş işte cevap. daha ne cevap istiyorsun ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 beyler anladıkta sebebını istiyorum nıye 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 İkisi de aynı. 64 bit program kullanmayacaksan 32 bit kur işte. Birşey farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 4 gb ram'in var. 64 bit kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bak bıde anlamadımı dıye soyluyosunuz adam 4 gb remın var dıyo 64 kur dıyo ne olcak sımdı kard sımdı nıye 64 4gb rem var dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 daha balonun patlamadan burda su uslupla soru sorup daha niyesi nasil bekliyorsun onu anlamadim. ama sana hint, bilgisayarin mobil islemcili olduguna gore neyle yuklu geldiyse onu yukleyeceksin. niyesini tahmin et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kard sanene balon varsa sen cevap verceksen ver vermıceksen gıt sana soran olmadı zaten ordakı bolon cokmu onemlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sende arma varda ne oldu adamı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 asdfasdf, mokokoyu dinlemedim sapa oturdum. adam ciddiymis. prdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 şimdi bu adam banlanacak, sonra paticik mal dolu yeaa diyecek. ondan aptala anlatırmış gibi anlatıyorum. donanım yazılım bölümünde win 7 başlığını bulup sorsaydın adam gibi cevaplar alırdın. ayrıca 32 ile 64 arasında çok aman aman fark yok, öyle devlet mevzusu değil yani. hem yeni başlık açıp hem de cevaplara, ukala cevaplar verince gördüğün muamele bu oldu. hadi hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 @kharon ADAM MI OLDUN ŞİMDİ? HI ADAM MI OLDUN? BANA CEVAP VER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sıze soru soranda suc belı banlancan dıyosun sız kendı uyelerınıze bakın daha cocukluktan cıkmamıs ınsanlarla dolu bnalarsan banla be senın sıteneme kaldık adam gıbı sıte acsaydınız bu bolona takıpta msj yazan ınsanlarla olmazdı adam sanıyo kendını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Adamlar donanım gurusu ünvanını boşuna almamışlar. Hiçbirşey bilrmiyorsan, sordun hepimiz söyledik. Windows 7 32bit 4GB ram adresleyebilir. Version Limit on X86 Limit on X64 Windows 7 Ultimate 4 GB 192 GB Windows 7 Enterprise 4 GB 192 GB Windows 7 Professional 4 GB 192 GB Windows 7 Home Premium 4 GB 16 GB Windows 7 Home Basic 4 GB 8 GB Windows 7 Starter 2 GB 2 GB http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778%28VS.85%29.aspx#physical_memory_limits_windows_7 Bir halt bilmeden tırı vırı edecek, söylenenlere de inanmayacaksan ve millete hakaret edeceksen burada ne işin var balonlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bak bunu bilmiodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar