vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Adam'ın yapmadığı bir bu kalmıştı... Nedir bu herif anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yetenek sizsiniz 2. sezon 2.si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 şu son numarayı da açıklasalar keşke de aptal kızları susturabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 açıklıcak bişey yok, 1. numara yancısı. mavi kurdele o kızdaydı en başından beri. . Topları atıyor ama attığı toplarda sadece 2 mavi kurdele vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Adam bu kadar bariz ilizyonları ruhani bilmemnelere bağlamaya çalışırcasına cool takılıyo ya, o deli ediyor beni.. Öbür ilizyonist çok daha yetenekliydi bu yarışmadaki, ilizyonist olduğunu kabulettirmiş kendisine en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 insani yardim alir gibi izdiham cikarmis ey guzel halkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 o degilde bizim insanimiz cok inanir ya böyle "eayyy cok fenaydi, valla billa biseler oldu fatma yeaaa hissettim valla giii :(" diye ha bide, kafayi yiyip gözlerine inanamayan tiplere inanamiom bende, teknoloji nerde abi artik, cok basit seyler bunlar ufak tefek mekanizlamalar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 acaip kolpaymis bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar