vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Adam'ın yapmadığı bir bu kalmıştı... Nedir bu herif anlamadım...
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 şu son numarayı da açıklasalar keşke de aptal kızları susturabilsek
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 açıklıcak bişey yok, 1. numara yancısı. mavi kurdele o kızdaydı en başından beri. . Topları atıyor ama attığı toplarda sadece 2 mavi kurdele vardı.
yumy Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Adam bu kadar bariz ilizyonları ruhani bilmemnelere bağlamaya çalışırcasına cool takılıyo ya, o deli ediyor beni.. Öbür ilizyonist çok daha yetenekliydi bu yarışmadaki, ilizyonist olduğunu kabulettirmiş kendisine en azından.
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 insani yardim alir gibi izdiham cikarmis ey guzel halkim
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 o degilde bizim insanimiz cok inanir ya böyle "eayyy cok fenaydi, valla billa biseler oldu fatma yeaaa hissettim valla giii :(" diye ha bide, kafayi yiyip gözlerine inanamayan tiplere inanamiom bende, teknoloji nerde abi artik, cok basit seyler bunlar ufak tefek mekanizlamalar ile
Öne çıkan mesajlar