SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Selam, çok aptal bi başlık gibi olacak ama. Şimdi, 95-96 yıllarında falan bi şeker vardı. Kent'in Meybon şekerleri var ya, onun boyutundaydı. Meyve aromalı bi şeker. Kutusu çok büyük olmayan beyaz bi kutuydu yanlış hatırlamıyorsam. Kutunun üzerinde de palyaço figürü olması lazım. O zamanlar diğer şekerlere göre fiyatı da yüksekti galiba, bi de onu hatırlıyorum. Yabancı bi üründü, ismi de yabancı kelimeydi. Net hatırladığım tek şey çok güzel bi tadı olduğu ve o günden sonra hiç ama hiç bulamadığım. Çok az veri var elimde hatırladığım ama belki denk gelir de çıkar, var mı bilen? Edit: Yaşı benden daha büyük olup da o zamanları net olarak hatırlayan biri bilebilir diye soruyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 OTACI edit: palyaçoyu okuduğum an butona bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben hatırladım bak bele dısı renkliydi bonıbon gibi ama ovaldi. içi çikolaya değildi yumuşak şeker dimi? üf ismi aklıma gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 üstü böyle pudra şekerli gibiydi dimi bide bonbon şeklindeydiler kavunlusu vardı <3 edit: ahaha yalnız heyecanlandık herkes o şekerin peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Evet sanırım bu, ulan diyorum o lu falan bi adı vardı. Ama aradığım kutuyu bulamadım hala acaba üretilmiyo mu of laan Çok güzeldi ya harbiden, ama bi kez gördüm bi daha hiç tadamamıştım. Ona rağmen unutmadım süper oluşunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben kazandım ^^ bu arada bende bakınıyorum kutuya sadece amblemi bulabildim o palyaçoyu da bulucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://www.healthexnet.com/tr/GetImage_Urun.asp?pW=150&pK=465 kutusu buna benzer bişeydi ama palyaço vardı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kötyüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 eveğğt kutusu hemen hemen aynı ebatlardaydı. içinde ayrı bi poşetteydi şekerler . artık satılmıyo hiç biyerde polo gibi hortlatsalar ya ne sevinirim bide başka bir efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 anaa halls.... bunu da az tuketmediydik veledken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Halls yakın zamana kadar bulunuyordu ya, belki tek tük satan kalmıştır. Dediğin gibi kutu içinde ayrı bi poşette çıkıyordu. Şekerli şeyleri çok sevdiğimden annem saklamıştı onu hatırlıyorum sdf. Abim yemişti büyük çoğunluğunu, sonra da hiç bulamadım işte. Geçen aklıma geldi anılarım depreşti. Keşke biyerde bulunsa, kutusunu bile görsem çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bu topik beni hüzünlendirdi. kokoşaleyi bildiniz mi? bulursanız kargolayın pls. çok para vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ya eskiden cino vardı sonra kalkmıştı,üretilmiyordu, geçen gün bir baktım kantinde anemmm yeniden üretilmiş satılıyor...çok sevindim çokk, 4 paket aldım.oh portakallı portakallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi cino ya. annem hiç yedirmezdi :( serpil ablam da kıyamaz havuçlu kakolu top yapardı hindistan cevizli . onu yerdim ühğhüğüyt 'ağlama efekti' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bak gene geldi işte,artık rahatça yiyebilrsin sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 anne eli değmiş havuçlu top mmm ağlayabilirim şuanda bunla teselli bulayım edit:anlam karmaşası düzeltildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hayır dadımın yaptığı. ashdgaj anne eli değiş gibimm ama :) abbaw yumiyiymiumuiymuiumuimyiumuimyimui :D çogzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 off yumiyumm vişnelidir favorim...tipitip vardı bir de güzel;)sakızdı o dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 zeper said: bak gene geldi işte,artık rahatça yiyebilrsin sanırım:) ya çocukken yemek baska şimdi rahat rahat yemek başka. tepende sana biri kızacak bele o çocukluğun verdiği şeyle yiceksin keyfi çıkmaz simdi meh. bidaha üzüldüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 daha büyük resmini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 "cino için, sözlükte" said: an itibariyle fiyatı 5 kuruştur. (50 kuruş değil). istanbul bağcılar, yenigün mahallesi'nde gazi bakkaliye'den edinilebilir efendim. abi beş kuruşluk çöp paketlesen o kadar etmez ya. yuh artık nasıl yapıyolar bunu:D ben de severdim tabi görsem alırım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 5 mi?? yok yaw, ben 50 kuruşa aldım ;)yanlış yazılmıştır oraya 5 kuruş ne ya heue? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 herşey iyi güzel de şundaki mayhoş tadı hiçbişeyde bulamadım http://www.awise.org/files/productsimages/BS_P/57305.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Lyvanna_Dolores said: bide başka bir efsane halls un nanelisi zehir gibiydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 oha aynı topikte yumiyum ve cino gördüm. cennetliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar