Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Bir Şeker Markası

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam, çok aptal bi başlık gibi olacak ama.

Şimdi, 95-96 yıllarında falan bi şeker vardı. Kent'in Meybon şekerleri var ya, onun boyutundaydı. Meyve aromalı bi şeker.

Kutusu çok büyük olmayan beyaz bi kutuydu yanlış hatırlamıyorsam. Kutunun üzerinde de palyaço figürü olması lazım. O zamanlar diğer şekerlere göre fiyatı da yüksekti galiba, bi de onu hatırlıyorum.

Yabancı bi üründü, ismi de yabancı kelimeydi. Net hatırladığım tek şey çok güzel bi tadı olduğu ve o günden sonra hiç ama hiç bulamadığım.

Çok az veri var elimde hatırladığım ama belki denk gelir de çıkar, var mı bilen?

Edit: Yaşı benden daha büyük olup da o zamanları net olarak hatırlayan biri bilebilir diye soruyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Halls yakın zamana kadar bulunuyordu ya, belki tek tük satan kalmıştır.

Dediğin gibi kutu içinde ayrı bi poşette çıkıyordu. Şekerli şeyleri çok sevdiğimden annem saklamıştı onu hatırlıyorum sdf. Abim yemişti büyük çoğunluğunu, sonra da hiç bulamadım işte. Geçen aklıma geldi anılarım depreşti.

Keşke biyerde bulunsa, kutusunu bile görsem çok güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

"cino için, sözlükte" said:

an itibariyle fiyatı 5 kuruştur. (50 kuruş değil). istanbul bağcılar, yenigün mahallesi'nde gazi bakkaliye'den edinilebilir efendim.

abi beş kuruşluk çöp paketlesen o kadar etmez ya. yuh artık nasıl yapıyolar bunu:D ben de severdim tabi görsem alırım ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...