Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Hayir, donanim seviyelerindeki farklardan bahsediyorum ben. Kimse tutup gidin suspansiyonu degistirin, slick lastik takin demedi. Elbette farkli donanim seviyelerinde araclarda farklar oluyor, bazi ayarsizliklar ve farklardan dolayi kullanicisina farkli hissettirebilir yolu. bu oyle yol tutamiyor gibi bi yorum yapmayi haksiz cikartir diyorum. Ayrica auris corollanin hatchback i olarak lanse edilmis olsa da kullananlar bilir ki corolla HB ile auris in alakasi yoktur. Tamamen farkli bir muhendis grubu tarafindan tarafindan ele alinmis fakat o platforma oturtulmus bi arac. Bu araclar farkli yerlerde farkli malzemelerle uretildikleri icin ve en bastan farkli bi bakis acisiyla tasarlandiklari icin oyle direk bi iliski kurulamaz. Megane ve fluence i anlayabilirim, ama golf ve jetta bu akimdan cok cok uzakta bi mantigin urunu. astra ile auris in de esdeger araclarmis gibi kiyasladigimizda astranin sunduklarina gore daha uygun fiyatli oldugu goruluyor, buna gore elindeki parayla alinabilecek en mantikli araci alirsin mantigi sizin dediginize gore de auris degildir. sonuc olarak ben auris hater falan degilim, corolla HB yi cok severdim, auris i de hayli kullandim fakat sinifinda gorulen diger araclardan eksiklikleri hemen hissedilen bi arac. Daha uygun fiyatlarda satilsa turkiye acisindan rekortmen olabilirdi belki ama su haliyle maalesef. Alan arkadaslarda memnundur , ona da bisey denilemez, zira kotu bi arac degil , dedigim gibi tekrar tekrar, sadece fiyatina gore diger araclarla kiyaslandiginda basarisiz bi arac. bunun da sebebi corolla hb in satislari ve kar oranlari dustugu icin farkli pazarlarda yerli uretime gecilip daha dusuk kaliteyle corolla ismini karistirmadan auris diye satilmasi. Bilindigi uzere arac toyotanin adapazarindaki fabrikasinda uretiliyor, ayni fluence daki dusunce gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://img.donanimhaber.com/upfiles/308307/FF2CFE0C33984B0A93BC6642C0704C77.jpg aldık sonunda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Güle güle, kazasız belasız kullanın. Aslının da fotosunu isteriz bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aslıda buna yakın ama çekince koyarım. aynı renk, spo vs takılı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 iyimiş, hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar