Memphis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sorry k3nks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kararadı ne lan. fail bi post olmuş. karardı yazmak bi bu kadar mı zor. bol enterlı yazmak güzel oluyormuş. yılmaz özdille empati kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Soimyr said: yildirimokur said: Atsanda kaybedersin atmasanda. Hala Lost T. neden var onu anlayamadım.. 10 senedir unbalanced map oynuyoruz. Terran adama söylersen aggro alirsin. Onlarin isine gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 oyunda yeniyim ama terranlar da bir üstünlük sezdim . i feel overpower at the terrans. i see overpowered terrans. terran is your enemy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Join the dark side çocuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar