Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://forum.hardwarena.com/index.php?topic=27391.0 linkinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz gl & hf :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bizim takım la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bizim takım çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 aynen çok iyi dedin gaptanım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hwa grubu gerekli bilgileri verince buradan paylaşırsanız sevinirim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bakalım isim yazdıranların yarısı katılacak mı? bu arada anakartlardan birisine talibim, ona göre hazırlanın turnuvaya, işiniz zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kazanınca anakartı sana veririm, mouse lazım bana (:P) ( yalayan dönen smaylı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Ödüllü karşılaşmalar yapılması güzel tabii ama abi o anakart nedir ya, en az ud7 filan olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 arkadaslar gerekli bilgilerin linkte mevcut. kayıtlar devam ediyor. Acıkcası 100 kisiye yakın bir Starcraft 2 oyuncusu tahmin ediyorduk fakat ilk etki bekledigimiz gibi olmadı. anakartı begenmeyen arkadas ciddi degildi umarım. cünkü onları alabilmek için yaklasık 2 ay ugrastık ki o anakart adet fiyatı yaklasık 400 lira. orada bulunan toplam ödüllerin degeri 4bin tl. sc2 için ödül dagılımı su sekilde olacak; 1. X58-usb3 anakart 2. challanger pro klavye + black mouse + conkor mouse pad + shock headset 3. black mouse + conkor mouse pad bu tip turnuvaların devamını getirecegiz. gecen yıldan konusup söz aldıgımız firmalar var. bu nedenle bu turnuvaya katılımlarınızı bekliyorum arkadaslar. bazı maclarında canlı yayınlanabilme ihtimali olabilir. önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Bazı arkadaslar gibi sc2'ye kucak acacagız deyip sırt cevirmeye niyetimiz yok hwa ekibi olarak. o nedenle ne kadar katılım gösterirsek bizim bu sekilde turnuvalar düzenleme olasılıgımız artacak. Özellikle bu etkinligin basarıya ulasması, gereken rakamlara ulasması halinde, tr esports camiasını önemli gelismeler bekliyor olacak. yurtdısındaki gibi haftada 1 ya da ayda 1 yapılacak ödüllü turnuvalar olacak insallah. o nedenle katılamayacak olsanız bile konuya yorum bırakmanızı rica ediyorum. sponsorların tek baktıgı sey olan tıklanma, yorum ve katılım olacaktır. hepinize bol sans diliyorum. Sinan "DreDD" Yamuç HWA Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 2incilige kadar cheese yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Yeterli katılım olur, daha çok turnuva görürüz inşallah. Konu Dışı:Bu ttsport'ları kim satıyor Türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 http://tr.thermaltake.eu/where_info.aspx?cid=C_00000002&ccid=C_00000173 0.8 saniye falan sürdü bulmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Silphatos said: http://tr.thermaltake.eu/where_info.aspx?cid=C_00000002&ccid=C_00000173 0.8 saniye falan sürdü bulmam Tamam hepsinde thermaltake var ama klavye vs. görmedim hiç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 m1nd said: anakartı begenmeyen arkadas ciddi degildi umarım. cünkü onları alabilmek için yaklasık 2 ay ugrastık ki o anakart adet fiyatı yaklasık 400 lira. orada bulunan toplam ödüllerin degeri 4bin tl. sc2 için ödül dagılımı su sekilde olacak; 1. X58-usb3 anakart 2. challanger pro klavye + black mouse + conkor mouse pad + shock headset 3. black mouse + conkor mouse pad Sinan "DreDD" Yamuç HWA Gaming gl hf Aslında mesajımda tam ifade edemedim sayın "DreDD" bu kadar upraşıp ödüllü bir turnuva düzenlemeniz çok güzel. Sizi ve katkısı olanları tebrik ediyorum. Gönül ister ki daha büyük ödüller olsun da pro arkadaşların ilgisi daha büyük olsun bu turnuvalara. Ağızları sulansın filan. :) Yoksa bizim şartlarımızın üstünde bir turnuva olduğu kesin, daha geçende ödülü belli olmayan turnuvayı eleştirmiştik, şimdi bu turnuvaya bm ayıp olur. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 benim siz oyunculardan yana zaten süphem yok arkadaslar. ama bu tip turnuvaların devamı için (kücük ya da büyük) ilginin sponsorların dikkatini cekecek sekilde olması gerek. belirttigim gibi calısmalarımız sürüyor ve sürecek. eger ki konustugum yerleri etkilemeyi basarırsak ufak her hafta turnuva yapabiliriz. sizin destekleriniz gerekiyor bu tip organizasyonlar için o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Takip edenlerin çoğalması (dolayısıyla sponsorların ilgi böstermesi) için en önemlisi iyi oynayan arkadaşların turnuvalara ilgi göstermesi lazım, sonrasında iyi bir stream ile her şeyi akışına bıraksanız yeter. Oyman(waradmiral), spartacus, darkswarm, tempest, shair, memphis, fevax ilk aklıma gelenler. Başvurmadılarsa bile davetiye gönderilmeli bu arkadaşlara diye düşünüyorum. Mümkünse oyunu iyi bilen birileri sunuculuk yaparsa dadından yenmes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 oyman'a zaten turnuva baslangıcından önce ulastım katılacaktı. ancak offline duurmda. tekrar ulasamadım. bu hafta boyunca bu arkadaslara da ulasıp kaliteyi arttırmaya calısacagız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 programı umarım çalışanları düşünerek yaparsınız,ilk defa bir sc turnuvasına katılıyorum bakalım,belki bir renk katarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 finallerimle çakısmıyorsa bende katılırım belki. low-diamond power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 m1nd said: oyman'a zaten turnuva baslangıcından önce ulastım katılacaktı. ancak offline duurmda. tekrar ulasamadım. bu hafta boyunca bu arkadaslara da ulasıp kaliteyi arttırmaya calısacagız. nereye basvuruyoz nası katılıoruz bilmiorumda benimde adımı yazın BOMBOSUM artıkım gogo sc2 nights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 doubtful said: ......ilk aklıma gelenler. Başvurmadılarsa bile davetiye gönderilmeli bu arkadaşlara diye düşünüyorum. Mümkünse oyunu iyi bilen birileri sunuculuk yaparsa dadından yenmes. Yaa böyle post gönder ama huun'u unut. Yatacak yerim yok valla. huun'a da davetiye gönderin ama yaldızlı filan olsun onunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 girdik bakalım saglam turnuva olcaga benzio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dün akşam protosstan randoma geçiş yaptım, 7 oyun sonra platine düştüm asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sc2 dden katılım bayagı az. arkaadaşlarınıza iletinde katılımcı sayısı artsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Haydi bakalım kolları sıvama zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar