Seele Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 reset olayi baska bir patchte Sezon 1 kapaninca yapilacak. patch ise haftaya kaldi baska problemler cikinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hay ............................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 chat roomlarda yalan olmuş sanırım !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 tl de falan yazmıyor bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hadi patch gel artık, bu community nin son umudusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 blizzard bebe firması oldu iyice. biri de parayı bulunca bozmasın kendini. gelmez o chatroomlar kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 lan ben reset gelecek diye son 20 oyunda bissürü şey denedim hayvan gibi loss kastim. chat room da mı yok hay blizzard canını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Patchle birlikte reset gelecek demedi Blizzard hiçbir zaman. Chatroom da gelmeyecek diye bir şey yok. Nereden çıktı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 iyi de arkadaşim bir sezon açiyorsun o sezonda patchlerle oyunu etkiliyorsun? chatroom ve birlikte replay izleyememenin açiklaması yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Yeni sezonu başlatmadan önce oyuncuların patch'e alışması için zaman tanıması çok daha akıllıca Blizzard'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 simdi mavipost nerdeydi bilmiyorum (tembelim aramak istemiyorum). Reset %100 gelecek bu patchle degil bundan sonraki patchte. Bu E-sport patchi olarak görün ve genelde GSL baz veya dikkate alinarak yapiliyor. Chatroomlar söz verildigi gibi gelecek onda herhangi bir degisiklik yok. Bu patch degil ama bundan sonraki Patch=Reset olarak düsünebilirsiniz. Bu aciklama yaklasik 1 hafta önceki aciklama durumlar degistimi bilmiyorum, olabilir (pek ihtimal vermiyorum ama). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Salı günleri patch yapıyor genelde Blizzard. Bugün gelebilir patch yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 anam geliyor valla. http://img827.imageshack.us/img827/2872/patch12.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sea'de çıktı.yarına bize de gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 vay arkadaş ya yine hevesle tıkladım sc2 exe ye.yine o karanlık ekran başladı,yine uptade olmadı olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 az önce bişe gördüm, master ligde bonus pool yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Master Lig çünkü puanla alakalı degil, MMR ile alakalı. O yüzden normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Nasıl puanla alakalı değil, sadece 1. 2. 5. gibi pozisyonları mı olacak oyuncuların, şimdiki gibi puan yazmayacak mı adının yanında?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 mesela 33-17 gibi skoru olup masters ligde olan adam var. Ne kadar MMR o kadar köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Girmek tamam onu biz de biliyoruz da lige girdikten sonra da puan olmayacakmış gibi konuşuyorsun bundan emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ... abi tütün ligler icin mmr önemli zaten, işin standartı o. master leaguedede puan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 E o zaman; puanla ilgili değil lafı olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 neyi tartıştığınızı anlamadım. bildiğiniz lig işte, sadece bonus poolda puanınız olsa bile eklenmiyor aldığınız puana. anlatmaya çalıştığım buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 asil en temizi yeni account alip üç dört gün kasmak bu mmr sisteminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NazgulTheGosu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yeni acc nası alcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar