zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu arada geçen gün tk dersinde hoca demişti,her erkek çocuğu babası öldürmek ister diye,doğru demiş sanırım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 zeper said: hadi hadi;)...kurbanı bağlayıp alnına 1cm çapında su damlaları damlatarak işkence de etmedin mi yani? elikanliadam said: ı ıh beni gaza getiremeyeceksiniz. o arkamda bıraktığım leşleri nasıl leş haline getirdim söylemem B)- onu da yanlış anlamış bu.. 1cm değil 1mm su damlası değil su frezesi.. şöle bişi işte http://www.youtube.com/watch?v=crgujRcyhhE&feature=related anında iki eşit parçaua gitti adamın kafası zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 evet mm olucaktı bu sefer haklısın:) ama 120 doğruydu..ispatladım bile sana bu.105??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 şu suyla kesim videoları her seferinde hayran bırakıyor beni lan.. Allam çapak yok, ısı yok. Tertemiz kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kendine kedi veya köpek al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu da ayrı bi manyak.. gingers have no soul zaten.. milleti toprak altına diri diri gömüp üstlerinde gülerek poz verir bu.. sahilde gömer kuma sonra "ben yapmadım ki" bakışı ile poz verir.. ayrı bi deli bu seagle.. allam her bişi manyak burasının be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Abi benim ilgim var böyle konulara, sabaha kadar izlerim bunların videolarını, ne de güzel kesiyor işte sahilde de kuma gömerim tabi çimlerin üstüne de uzanırım turuncuyum ama para bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Archangel_ said: kendine kedi veya köpek al Konu resmen ellerimden kayıp gittiği için bana dendiğini anlamıyorum artık ama sanırım bana dendi =)) Köpeğim var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Gözüm döndü lan, sola dogru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi kızdın mı konuyu kaydırdık diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Gözüm döndü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Biz olayın buralara geleceğini bilemedik abi, mahcup olduk şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 !!11!1111!!!!!!1!!1!!1!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yok ya. ben hep hesapladım.. önce 1tur dönmüştü ya.. şimdi 1tur daha döndü. 2tur dönünce yerine gelmiş olması lazım gözünün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 dur bi lensi çıkarayım öyle bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Dartanian said: Archangel_ said: kendine kedi veya köpek al Konu resmen ellerimden kayıp gittiği için bana dendiğini anlamıyorum artık ama sanırım bana dendi =)) Köpeğim var =) evet sanaydı :) sırf ilk sayfanın bi bölümünü okumuştum. alttan al o zaman :P bu espriye gözün dönmediyse iyileştin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 gözünün dönmemesi için gözünü yapıştırman lazım 404 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 said: Gözüm döndü lan, sola dogru... hahahaha anirdim abi resmen. süpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Dynun canını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://www.ixiroyun.com/wp-content/uploads/2008/03/hulk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu gözü dönünce kimseyi tanımama olayı bence herkeste vardır vakat herkesin sınırı farklıdır tabi ben de mesela gözüm dönünce kim olursa olsun ağzımdan her söz çıkabilir, sakinleşene kadar, normale dönünce ama pişman olurum naptım ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 mantikli bisey cikmiyo benden, heubdsiabdfs;bdfipfbasdf;sjdbaweirtbapert;a gibi oluyo. zaten gozum de donmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 anger management şeysine git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bence koşarak duvara kafa atsın daha faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar