Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 montla sıç :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 meeh devam ettiricektim ama babamın teyzesi vefat etmiş teyze geyiği yapamadım o yüzden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://www.thefreshscent.com/wp-content/post_imgs/1106/small_joint.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hobaa(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 elikanliadam said: hobaa(tu) elikanlıadam gözü dönünce ne olacağını iyi bilir.. 4leşi var yımrıklayarak öldürdüğü! 8-10tane de pıçakla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Hakkaten mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 dasaaa said: elikanliadam said: hobaa(tu) elikanlıadam gözü dönünce ne olacağını iyi bilir.. 4leşi var yımrıklayarak öldürdüğü! 8-10tane de pıçakla! ben satır tercih ediyorum. acı çekmelerine gönlüm razı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 he satırla kesince acısız oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yeterince sadist değilsin....hatta hiç sadist değilsin, basit bir gözü dönmüşsün.:) elikanliadam said: dasaaa said: elikanliadam said: hobaa(tu) elikanlıadam gözü dönünce ne olacağını iyi bilir.. 4leşi var yımrıklayarak öldürdüğü! 8-10tane de pıçakla! ben satır tercih ediyorum. acı çekmelerine gönlüm razı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 satırı basite indirgeyen zihniyet, satırdan öte ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi ne yaptığını bilmiyorsun ki gözün dönünce.. cüzdan ile adamı öldürdüğünü biliyor bizim arkadaşlar! senin park edeceğin yere girdi diye diğer herifin de ağzına bozuk para ata ata midesini patlatmışsın.. bi taraftan da "sen parkmetre değil misin? al sana para!" diyormuşsun.. acı çekmesini bilmem ne diyorsun.. kendini kaybediyorsun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yok satırı baside indirgemiyorum,,,sadist kurbanın acı çekmesini isteyen kişidir,hatta bir sadist daha çok başkasının kurbana işkence etmesindne hoşlanır,kendinin bile dğeil,o yüzden yeterince sadist değil dedim...hatta bunla ilgili şöyle bir diyalog vardır Mazoşit biri bir sadiste der ki -lütfenn bana eziyet et hadiii Sadist döner,gülümser (pis pis) ve der ki -haa yyyy ııı rrr der ve pis pis gülmeye devam eder,orda mazoşistt kahrolmakta sadistse bundan zevk almaktadır nanik_atak said: satırı basite indirgeyen zihniyet, satırdan öte ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 @zeper sadistliğimi buralarda ifşa edeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun. aslında kağıt ile öldürmeyi düşünüyorum. kağıt kesiği ne biçim bişi. bence öldürürken de gayet kullanılabilir. mühim olan enerjiyi doğru odaklamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 o da ayrı bişi. dedi ki adamı kağıtla öldürücem. biz de kağıt kesiği falan bekliyor. nereden bulduysa almış gazetelere satılan 4tonluk rulo kağıtlardan çizgi film gibi ezdi geçti adamı yahu.. ve enerji dediği lpg'li forklift burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 işte buydu beklediğim:) dökülmeye başladın,,süpersin işte ruh bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ı ıh beni gaza getiremeyeceksiniz. o arkamda bıraktığım leşleri nasıl leş haline getirdim söylemem B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Dartanian said: babadan falan güçlü olunca evin içinde unstoppable oluyorum. ahaha bu ne ya. kücükken cok mu baba dayagi yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 içinden derin nefes alarak 10 dan geriye saymaya başla torba şişirme yöntemi de vardı onu da yapabilirsin sinirin geçince patlat şekil olsun asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Ben babamdan güçlü olsam kendi devletimi kurardım herhalde TC'den ayrılıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Marveloth said: Dartanian said: babadan falan güçlü olunca evin içinde unstoppable oluyorum. ahaha bu ne ya. kücükken cok mu baba dayagi yedin? Yoo 1kere yemiştim ama temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hadi hadi;)...kurbanı bağlayıp alnına 1cm çapında su damlaları damlatarak işkence de etmedin mi yani? elikanliadam said: ı ıh beni gaza getiremeyeceksiniz. o arkamda bıraktığım leşleri nasıl leş haline getirdim söylemem B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 baba adami dover lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ayol ben taklitçi miyim?..ayol ne lan..benim kendime ait yöntemlerim vaarr. birer tabak kuru fasulye yemiş 10 adamın arkalarını maktülün burnuna dönmek suretiyle..ups. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Babanizdan intikam almak istiyorsaniz ondan fiziksel olarak güclü olmayi beklemeyin. O yaslaninca alirsiniz intikaminizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar