0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 şimdi, şöyle küçük bi sorum olucak, evde 2 bilgisayar var, bi desktop bi notebook, desktop'da hosts dosyasını şu şekilde değiştirmiştim ama deneme fırsatı bulamadım, istiyorum ki o bilgisayardan rapidshare/hotfile ve benzer sitelere erişim yapılamasın download olmasın. hosts ne şekilde olmalı, benim yaptığım; 127.0.0.1 www.rapidshare.com 127.0.0.1 rapidshare.com vb.... böyle yaptığım zaman jdownloader dahil tüm linkler engellenir mi, yada ne programı kurmam gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Linux de oluyor. Öyleyse inferior sistem olan Windows'da haliyle olur. Ama Linux'de root pass olmadan değiştirilmez. Windows inferior olduğu için herkes değiştirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081008054045AAZHBCY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hosts'a yaptığın doğru çalışması lazım o şekilde blok. neden böyle bişi yapmak istiyosun merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 browserlar ilk olarak hosts dosyasına bakıyo ama jdownloader idm falan için bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 comodo dns veya eset nod 32 kullanıp blockliste siteleri de ekleyebilirsin aslında veya şöyle birşey de yapabilirsin kendi pcnin ipsini alıp host dosyasına siteyle birlikte yazarsan mesela 140.0.0.2(bu diyelim ki senin pcnin ipsi) www.rapidshare.com böyle yazdığın zaman engelleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar