Gerab Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bisiklet Amoeba Hussar 3 senelik lakin toplamda 4-5 ay anca kullanıldı ama her bahar delice temizlendi bakımı vs yapıldı. Fiyat 500 TL Fotoğraf Makinesi Lomo Holga 135BC 2 rulo film çekildi, kutusu dahi duruyor onun da fiyatı 100TL Sweat Shirt ise şu. 1.77 boy 70 kiloyum ve bana biraz büyük geldi. Hatta bol giyinmeyi seven bu ölçüde birileri giyebilir. Yurtdışına giden arkadaşımdan istemiştim. Hiç giymedim Gardrobumda duruyor. Fiyatı 75TL İhtiyaçtan sattığımdan düşük fiyatlar yazdığıma inanıyorum. Ayrıntılı bilgi isterseniz sormaktan çekinmeyin. Ben mesaj çok uzun olmasın diye özet geçtim. Bostancı'da oturuyorum dileyenlere elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 +20 frost resistance veriyorus, su soguk havalarda alinabilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 xunn dan korkanlar alsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 izmirde giyilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sweatshirt baya iyiymi$ ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 fotograf makinasının yenisi türkiyeye free shipping 38.90$ yani 58 TL http://cgi.ebay.com/New-Holga-135-BC-135BC-35mm-lomo-Camera-Black-/250408357280?pt=Film_Cameras&hash=item3a4d804da0 makina ile sweat'e 80 lira veririm. swshirtte 29.90$ ebayde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu sweatshirtün smallını bulabilir miyiz acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 SWEATSHIRT PLS ama kocamandır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 amazonda da ya small var ya xxl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ama markanin kendi sitesinde varmis asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 foto mak ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://www.jinx.com/world_of_warcraft/men/murhol_pop_art.html?cs=7&csd=2312 Muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sitesinde ulkeyi girdim fiyatlari hoop € ya dondurdu. boyle hareketleri sevmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Satıcıdan not: Ürünlerin yurt dışı fiyatlarını araştırmak alıcının kendi sorumluluğundadır. Ben önceden de belirttiğim gibi Bostancı'da oturmaktayım. Bu nedenle göz önüne aldığım parametrelerden biri Türkiye fiyatları bir diğeri ikinci el olmaları ve asıl mesajda da belirttiğim gibi ihtiyaç nedeniyle satış yaptığımdan bu iki parametre dahilinde mantıklı fiyatlar vermeye çalıştım. Manipüle etmek isteyenler sanırım bu ayrıntıları atlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Sweat Shirt ayırtılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Sweatshirt bu mediamarktta satılanlardan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Gerab said: Satıcıdan not: Ürünlerin yurt dışı fiyatlarını araştırmak alıcının kendi sorumluluğundadır. Ben önceden de belirttiğim gibi Bostancı'da oturmaktayım. Bu nedenle göz önüne aldığım parametrelerden biri Türkiye fiyatları bir diğeri ikinci el olmaları ve asıl mesajda da belirttiğim gibi ihtiyaç nedeniyle satış yaptığımdan bu iki parametre dahilinde mantıklı fiyatlar vermeye çalıştım. Manipüle etmek isteyenler sanırım bu ayrıntıları atlamışlar. Foto makinasının sıfırını 58 liraya alabiliyoruz hemde ayagimiza kadar geliyor o fiyata. Manipüle etmekle ne alakası var. Sen 2. Elini 100 lira demişsin ben sıfırı 58 lira diyorum.anlamadın heralde? 100>58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sweat Shirt satıldı. Diğer iki ürün aynı fiyatlarla satışta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Fistan ignore yemiş DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 şimdi ebayden 58liraya alıyoruz kapımıza geliyo senden alırsak bi de kargo parası mı ödeteceksin kullanılmış şeyi 100 liraya satarak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bisiklet basarili (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bisiklet icin heycanlandim satilmazsa bi sure konusalim su ara mesgulum finaller falan guncel fotoalrini koyabilirsen cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bisiklet neden bu kadar pahalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 gercekten frost resist veriyosa su an siparis edicem o hoodieyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar