Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula1 Türkiye resmi sitesi açıldı...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

Formula1 Türkiye

resimler bilgiler bi ton şey var, Türkiyedeki yarışa ne kadar kaldığı bile var formula1.com'daki gibi ;)

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 28 Ağustos 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol dinamit patlatma resimleri videoları falan var, şantiyemi özledim be :D

gerçi her bölümde video yok ama sürekli güncelleniyomuş site :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Rakamlar

bu arada pistte virajdan çok düşey kurp var lol
yani sağa sola dönmekten daha fazla inip çıkacak araçlar :)

hız planına bakılırsa 320 km/s'lik düzlük var, bmw'lerin 350'leri zorlayacağı kesin :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 28 Ağustos 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Artık seneye İstanbul da yarışacaklar değil mi?

evet 11 ay kaldı Türkiyedeki yarışa :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben benzetemedim ..
geçen gezi vardi gitti arkadaşlar gördüler pisti .. bizim okulun ulaştirma bölümü saolsun .. bikaç yıldızlı da var pist yapiminda çalişan ...
düşey kurplar ve düzlükler sayesinde hızlı ve bol geçişli bir yariş olacak olsa da düşük yari çapli yatay kurplar motorlari zorlayacak .. :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

Viraj kenarlarıda kum havuzu değilde asfalt olduğundan yarış dışı kalmalar daha az olucak hızlı bir pist olcak bence hoş olmuş ama biz kulağımızı ille tersten tutarız der gibi dönüş yönünün ters olmasına çok anlam veremedim gerçi dünyada örnekleri var ama bizimki farklı olsn ne yapalım diye sorup ahaa buldum dönüşler ters olsun demişler gibi..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

o virajların tersliği düzlüğü, sayısı, yokuşu inişi falan bizimle alakası olan şeyler değil, buna kendileri karar veriyolar, birkaç kere değiştirdiler daha proje aşamasında iken[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...