escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 reklamını gördünüz mü peki hostesleri gördünüz mü
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yerim ben onları ya bi yerlere uçmam lazım yurtdışından biri beni misafir etsin bi kaç gün
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yalan onlar, first classta bile öyle hostes yok
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hostes degil abi onlar, manken oyuncu. link verin
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sky turkiye'den yurtdısına ucmuyor galiba henuz. 59 liradan baslayan fiyatlar demisler bi de piyasaya yeni giris yapmasına ragmen. pegasus hala en hesaplı.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi pegasusta da bi kere koltuklar arkaya yaslanınca yerinde durmuyodu, iniş sırasında "beyefendi koltuğunuzu dik hale getirin" dedi hostes, "dik durmuyo, bozuk" dedim. diğer hostes 30 sn. sonra geldi aynı konuşma geçti. 3. hostes 1 dk geçmeden geldi aynı muhabbet geçti, bu kez "o zaman sizi başka koltuğa almam gerekiyo" dedi. denyolar. koltuğun bozuksa ya yaptır ya haberin olsun ya da insanı delirtme di mi ama?
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 skyın merkezi antalyada, ben bizzat kendim gitmiştim ana binalarına. hostesleri gerçekten harika. herbaşvuranı almıyorlar
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 caps : http://www.ulasimonline.com/images/news/23573.jpg
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 turkuazda güzel hostesler var arkadaş. bizim gene manken gibi olan bir arkadaş hosteslik eğitimi aldı ve sınıfın fotolarını yayınladı da ordan biliyorum :D
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 düşük çözünürlük , kalitesiz çekim , rep yok haco
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 neden sadece ucaklarda böle taş hostesler var. şehirlerarası otobüslerde de böle olsa ya tip tip herifler olacağına. ne farkeder birader ikisi de yolculuk değil mi
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 said: neden sadece ucaklarda böle taş hostesler var. hani nerede? genelde sıradan insanlar var.. adam da var ki host diyoruz galiba.. komik bişi böle
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Geçen yaz skydan gelenlerla çalıştım Corendonda. Hiç de böyle değiller pls. Sakin olun... En güzeli Lufthansa ama ohhhş bide Brussels Airlines. Halen ağzımın suyu akıyor.
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dasaaa said: turkuaz battı yalnız yapma yaa şu anda üzgünüm o zaman. o kızceğizler napacak şimdi :(
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 adresimi veriyorum.. dasaaa airlines. big jet plane http://www.youtube.com/watch?v=yFTvbcNhEgc
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 inek şarkı söylüyor! beat this anne diyen aslan!
Öne çıkan mesajlar