Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Birden bire çalışmayı kestiler. Sadece kulaklık taktığımda ses geliyor dizüstünden. Realtek ses kartı. Nedendir bu? Windows 7 bir de.
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 windows 7 nin alt ses ayarlarında vardı o tarz bişeye sebep olan gıcık bi ayar, yine de emin olmak için knoppix tarzı bişeyle boot edersen pc yi bi denemiş olursun hem de emin olursun sorunun win7 ayarlarından kaynaklandığına
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Sorun Windows'da.
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 control panel-sound-manage audio device diyince hoparlör mü seçili kulaklık mı? Bi de utanarak yazıyorum yani Gerge olunca soruyu soran :)
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 benim bişey olacak hoparlörüm bile yok :(
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bende megaworks 550'nin adaptörünü kaybettim taşınırken ya. 2 aydır kullanamıyorum. üşengeçliğimden aramadım da :<
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 UniRoss said: control panel-sound-manage audio device diyince hoparlör mü seçili kulaklık mı? Bi de utanarak yazıyorum yani Gerge olunca soruyu soran :) Orada kulaklık yok ki? Sadece speakers var. İçine edeyim ben bu Windows'un ya. Çözemezsem silerim; bir oyun oynuyordum, onun da içine etti.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 realtek ses kartının ayarlarında hangi çıkışa neyin takılı olduğunu belirleyebiliyorsun tek tek. bi karıştırmayı dene oraları bakalım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Tamamen siliyorum şimdi sürücüleri. Tekrar yüklerim artık.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bir sürü farklı sürücü versiyonu denedim. İşe yaramıyor hiçbir şey. Microsoft'un destek forumlarında aynı sorunu yaşayan onlarca kişi buldum, onları okuyorum şimdi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Kendi kendine düzeldi gidip biraz Ubuntu kullanınca. Nasıl oldu sormayın ama, bilmiyorum. Farklı bir sürücü yüklemedim.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 realtek ve daclari iste, fazla bisey soylemeye gerek yok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Notebook eski bir de. 2006 model, CoreDuo. Yenisini almak lazım artık. Kaç kere içini temizledim, bakım yaptım alete, hala ilk günkü performans değerlerini gösteriyor. Ondan hep erteleyip durdum daha iyisine gerek duymadığımdan ama donanım yalpalamaya başladı artık :( Şu Timeline serisinden bir şey alayım diyorum parayı denkleştirebilirsem. Acer'ım 5 yıldır ilk ilginç sorununu bugün çıkardı, markaya bir güvenim var bu yüzden. İyi midir dersin?
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu arada onun adı aaparlör böle çift a'lı gibi okunmalı
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 benim de acikcasi bu barebone sistemlere karsi baya bi antipatim var ama i3 370 , 5650 falan ayri ayri cok basarili. tdp leri de dusuk donanimlar oldugu icin kasadan bagimsiz isinma problemleri falan yasanacagini zannetmem. benim bunlarda genel olarka hosuma gitmeyen sey, ekranlar cok basarisiz oluyor maliyet dusurmek icin. Ayrica icine os un en basic halini tikiyorlar, homegroup yonetememek, bir cok yonden kisitlanmis bi os hos olmuyor. yinede guzel fiyat, guzel donanim, 13 inch olmasi apayri guzel.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Aradığım şey yine 5-6 yıl dayanması zaten. Ekran kötü, dayanmaz diyorsan başka yerlere bakayım ben. Benim şu anki ekranda bir ölü piksel var sadece, köşede, geçen yıl çıktı. Fazla bir performans isteğim yok. Bendeki fazla fazla yetiyor müzik işlerine, oynadığım oyunlara. Unreal 3.0 ile biraz takılıyor ama :( Dayanıklılık arıyorum yani. Annemin Acer'da 3 yıldır tek bir sorun çıkarmadı, iyi marka, niye kötü derler anlamam hiç.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dayaniklik ariyorsan baska yere bakmana gerek yok. ekran kalitesinden kasit genel olarak monitorlere yaptigimiz yorumlar, aydinlatma kesat, panel yavas,kalitesiz, renk , lag vs. o tarz seyler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Gerçi hala ilk planda değil yeni notebook. Bu sorun çıkmasa aklımdan ciddi ciddi geçmezdi bile. Bakalım, başka sorunlarda çıkarsa öne alırım. Eskiden hatırlıyorum en aşağı iki yılda bir donanım değiştirirdik. Şimdi 5 yıldır gerek bile duymadım. Hala performans olarak gerek görmüyorum. Bana mı öyle geliyor, yoksa kullanıcı boyutunda teknoloji duraksadı mı biraz. Hala yeni oyunları bile low-mid olsun oynayabiliyorum.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dasaaa said: bu arada onun adı aaparlör böle çift a'lı gibi okunmalı hayır opallör
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 senin gereksinimlerin azaliyordur. ben sahsen eskisine nazaran her donanimimi daha cabuk degistiriyor gibiyim. ama tasinabilir bilgisayar piyasasinda bi kalitesizlik hakimdi su halk arasinda patlama , dusuk butceli son kullaniciya inmesi buyuk markalarin falan ilerlemeyi baya etkiledi bence de.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Biraz da konsollardan bence. Konsollar 5-6 senede bir donanım şıçraması yaşıyor. Benim bilgisayarımı aldığım yıl PS3 çıkmıştı. PS3 oyunlarını oynatabildiğini bilerek almıştım. Hala PS3 için çıkan oyunları oynayabiliyorum. Xbox 360 daha düşük donanımıyla daha da etkili oldu hatta. Bu da yavaşlatmıştır biraz eskime hissini. PS4 çıkınca tam olarak miladı geçmiştir diyebilirim bilgisayarıma gibi geliyor hatta. Beklentilerim da azaldı ama. Tüm oyun olayım handheldlere kaydı gibi. Artık sadece Nintendo beğendiğim şeyler çıkarıyor diyeceğim neredeyse. Kullandığım temel programlar MobA oyunları, ofis ve müzik programları olunca da...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dasaaa said: Aaparlör olm Müzik çevlerinde monitör denir diyerek tartışmaya katılmak istiyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 başlık halkın anlayacağı şekilde öpöllör olarak değiştirilmeli diye bir gensoru veriyorum o halde. biz halk olarak monitör dediğinde monitör kertenkelesini anlıyoruz sadece
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 oparnö, hoparnör, apörlö diye falan biliyorum ben...
Öne çıkan mesajlar