Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fury Warrior Düşük Dps?


ViolatoR

Öne çıkan mesajlar

Aynen senin armory'inden copy paste

said:
Character Audit
6 empty glyph slots
10 unenchanted items
Missing Ebonsteel Belt Buckle
Jewelcrafting: 3 unused Chimera's Eye



Üstüne Hit +4.38% , Expertise 4.06

Doğal olarak bu karakterle dps yapman baya zor. Glyphlerini tak, itemlerine enchantını yap, enchatlardan sonra reforge ile hiti en azından %15 lere çıkar, experitse'ı cap'e getir. En azından karakter biraz olsun dps yapmaya başlar, sonra dps cycle'ına alış.

itemler düzeldikçe dps'de orantılı olarak yükselecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hit soft cap, yani special attackların ıskalamaması için gerekli olan hit rating %8 falandı yanlış hatırlamıyorsam

expertise da 26 olacak ıskalamaman için.

elitistjerks ya da herhangi başka bir warrior topiğine bakabilirsin. hatta patideki warrior topiğini de oku.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende yeni 85 oldum ama hit mit crit felan yeni öğrendim yani herkes tbc-wotlk oynadı diye bişide yok level kasmak için bunları bilmeyede gerek yok quest neyi veriyosa giyiyosun

elitejerks,maxdps sitelerinide yeni öğrendim guild vasıtasıyla yani ayıplancak veya hayret edilcek bişi yok herkes hayatsız gibi oynamıyo adam 2 saat giriyodur cıkıyodur.Bununda olabilitesi var yani kimse"ulan googleye bakmayım foruma yazayım"demez adam bilseydi bakardı herhalde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

topiği açan arkadaşın armory'sine baktın mı?

temmuz ayında wotlk dungeon achieveleri var, yani bu oyunu daha yeni almış birisi değil. raidlere falan da girmiş, haliyle hit /exp gibi vital statların ne olduğunu bilmesini beklemek normal.

onu da geçtim, şu topikte sadece ama sadece bir kişi terslenmiş, onun dışındakiler de şöyle ya da böyle yardım etmeye çalışmışlar. işin komik tarafı da, sen bu kişilere dahil değilsin.

madem yardımcı olmayacaksın, forum draması yaratmak yerine git başka topiklerde atarlan millete. benim mainim rogue, warrior altım bile yok ama melee dps mekaniklerini bildiğim için yardımcı olmaya çalışıyorum.

@Violator, yapabildiğin kadarıyla öncelikle hit, expertise caplerini oturtmaya çalış. neden önce hit / exp dersen de, hit senin moba vurma ihtimalini belirler, expertise ise karşındaki mobun dodge/ parry şansını düşürür. ıskalarsan da damage veremezsin doğal olarak. soft cap dediğimiz %8 hit, special attackların ıskalamamasını sağlar sadece. white hit dediğimiz otomatik olarak silahla yaptığın saldırılar için ise çok daha fazla hit rating gerekir, Titan's grip warriorlar bildiğim kadarıyla hard cap'e ulaşmaya çalışıyorlar, ama emin değilim. Warrior 4.0.1 topiğine bakarsan daha doğru bilgileri orada görebilirsin

. Mavi iteme enchant basmaya para harcamiyim, epic alınca basarım deme, bastır enchantını emin ol farkeder. Enchantların ve gemlerin eksik oldukça, dps yapman daha da zorlaşır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen yardımcı olabilirsin,diğerleride olabilir ama gelen olumsuz eleştiye göre yazmıştım ben sen neden bu kadar alındın anlamadım adamada yardım etmeye çalısıyosun madem.İnstansa girmiş olabilir peki bu adam gerizekalımıda hala hit crit olaylarını bilmiyor?Yoksa trolluyormu?Yani bu bebe oyununda bile 10 yasındaki cocukların faceroll yaptıgı oyunda bile o kadar elit takılıyosunuzki komik gözüküyo gerçekten ben bu oyun hakkında pek bilgiyede sahip deilim günde 1 saat taş çatlasın 2 saat oynar çıkarım ben instance yapamazmıyım şimdi guildimle yeşil itemlerimle yaparım deilmi? belkide arkadaşta öle yaptı yani hem o kadar instans yapıp sonradan hit crit bilmeyen adamı suçluyosunuz altında başka bişi aramak lazım.Ayda yılda 1 kere yazarım zaten kimseye atarlanmakta haddime değil ben görüşümü yazıyorum.Eğer sen buna atarlanmak diyosan zaten tartışmaya değmez.Ha bu arada belkide adam satın aldı hesabı yani neyse gereksiz çok uzadı.

Bu arada yardım etmiyosun komik felan demişsinde benim eksikliğimi sen üstün bilgilerinde doldur işte.Herkesin bi uzmanlık alanı olmalı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...