Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Exper Karizma Fazla söze gerek yok dostlar. 1250 tl'ye satıyorum. Starcraftçılar bilir bunu esl turnuvasından kazandım. Laptop 0 yeni 2 yıl garantili kutusuyla tertemiz duruyor. Ciddi alıcılar pm atsın iletişime geçelim. Şuanda oldukça fazla alıcı var hızlı ve nakit olana vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 satma sebebin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Fiyatı gördüm, ilgilendim; Exper'i gördüm, ben kaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 exper ve casper. uzak durulması gereken markalar. bu kadar leş bi kasa hayatımda gormedim. baltalamak için değilde bilgi olarak yazdım. yoksa muhtemelen o donanım için o fiyat baya iyi. ama işte exper :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 g niye küçük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Zaybird said: satma sebebin nedir? Kendi laptopum ve masaüstü pc'im var. 2sindende memnunum. 3.cü bir bilgisayara gerek duymadığım için satıyorum doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Laorx said: g niye küçük?:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 istanbul içi elden ve nakit olarak 1175 veririm olur dersen görüşelim detayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 makine gayet iyi, fiyatta baya uygun aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 haber bekliyorum hala senden ciddi alıcıyım bilgin olsun. hatta yarın bile alabilirim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 SoulCube said: haber bekliyorum hala senden ciddi alıcıyım bilgin olsun. hatta yarın bile alabilirim direk. Tamam mesajını gördüm.Bu gece yapmam gereken bazı önemli işler var. Yarın sana döneceğim ve detayları bildireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 tamam bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 aldım ben kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bi tarafta ciddi alıcı diğer tarafta ciddi satıcı. ciddi ciddi sattı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ciddi satış olmuş pati'de helal, bu arada dh'da falan çok daha fazlaya okutabilirdin ama ciddi satış iyidir hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar