photographer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kesin bence bişeyler söyledi kaydeden kişi harasladı adamı belkide bide üstüne şikayet edicem falan seni diyip kaydediyosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 pis kavruk tenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 türkiyede yok öyle şeyler de yurt dışında baya bi ırkçılık olayları filan olabiliyor. ben ingilterede rastladım. bu da benzeri bişi olabilir içeriğinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 londra cok ilginc bi yer lan. bi subwaye girmi$tim icerisi birle$mi$ milletler gibiydi. bi asyali bi hindu bi turk bi letonyali cali$iyodu, boyle benetton reklami gibi olunca merakimdan sordum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kodumun arabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kesin morocco ludur asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 nasi arap lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 adam kızdığı halde müşteriye saldırmıyosa sanmıyorum ki mal çalışan değildir. fakir düşmanları sizi allah hepinizi fakir göçmene çevirir inşallah köprülerde saat satarsınız!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar